Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Automechanika 2022: Βραβείο για το ψηφιακό φρενόμετρο ελέγχου Connect

Automechanika 2022: Βραβείο για το ψηφιακό φρενόμετρο ελέγχου Connect

από Administrator
375 εμφανίσεις 2 λεπτά ανάγνωση
A+A-
Επαναφορά

Ένα άλλο βραβείο (υποψήφιου) πηγαίνει στη σειρά Connect από τη Maha. Πίσω από αυτή τη γκάμα προϊόντων υπάρχουν ψηφιακά κυλινδρικά φρενόμετρα για αυτοκίνητα, επαγγελματικά καθώς και – από τον Ιούλιο του 2022 – διαθέσιμα και για φορτηγά (Connect trucks).

Automechanika 2022 award connect

Το κίτρινο “Αμερικανικό σχολικό λεωφορείο” στον νέο ψηφιακό φρενόμετρου ελέγχου Connect.

Σύμφωνα με την Maha, η σειρά είναι ιδιαίτερα κατάλληλη ως αυτόνομο stand-alone φρενόμετρο καθώς και για γραμμές διαγνωστικών δοκιμών ΙΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χαρακτηρίζεται από σταθερό και στιβαρό σχεδιασμό.

Μια αρθρωτή μονάδα διασύνδεσης σε διάταξη δαπέδου επιτρέπει την ασφαλή και ψηφιακή μετάδοση δεδομένων. Χάρη στη σχεδίαση του αρθρωτού πίνακα ελέγχου, η σειρά Connect μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε λειτουργία σέρβις.

Το φρενόμετρο της Maha υπόσχεται άνεση μέσω της εύκολης σε λειτουργία θέσης, της εύκολης συντήρησης και σέρβις, της ασφαλούς λειτουργίας και της βελτιστοποιημένης βαθμονόμησης και προσαρμογής.

Το εφαρμοζόμενο λογισμικό και οι διεπαφές μπορούν επίσης να επεκταθούν. Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, η σειρά προϊόντων Connect διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, φορτία άξονα, μετρητές απόκλισης, μήκη κυλίνδρων και θέσεις κινητήρα.

Βραβείο Καινοτομίας Automechanika 2022

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εμπορικής έκθεσης, το διάσημο Βραβείο Καινοτομίας Automechanika υποστηρίζεται από 14μελή κριτική επιτροπή, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει επίσης ειδικούς από τις ΗΠΑ, τη Νότια Αφρική, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Περισσότερες από 130 αιτήσεις υποβλήθηκαν το 2022.

Στις 21 Ιουλίου ελήφθη η απόφαση για τις υποβολές που θα κατακυρωθούν. Το βραβείο απονέμεται σε τρεις διαβαθμίσεις ανά κατηγορία, ως «υποψήφιος» για καινοτόμα προϊόντα και λύσεις, ως «φιναλίστ» για εξαιρετικές τεχνολογικές καινοτομίες και ως «νικητής» για τους νικητές της πρώτης θέσης.
 
96 καινοτόμα προϊόντα έλαβαν το βραβείο «Υποψήφιος», 35 προϊόντα βαθμολογήθηκαν ως εξαιρετικά από την κριτική επιτροπή και τιμήθηκαν με τον τίτλο «Φιναλίστ». Σύμφωνα με την έκθεση, ποιες εταιρείες με τα καινοτόμα προϊόντα τους συγκαταλέγονται στους νικητές των πολυπόθητων Innovation Awards ανακοινώθηκαν στην τελετή απονομής στις 13 Σεπτεμβρίου, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα Harmonie του Συνεδριακού Κέντρου στην Automechanika.

Τα προϊόντα καινοτομίας με τους φιναλίστ και τους νικητές θα τα εξετάσουμε σε ξεχωριστό άρθρο.

Πηγή https://www.eurotransport.de/

banner

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Η ιστοσελίδα “tosynergeio.gr” και η Εφημερίδα “το Συνεργείο του Αυτοκινήτου” είναι ιδιοκτησία του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα “Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου”

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 – Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

Τ. 210 2825611, 210 6754419

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

©2025 Copyright – tosynergeio.gr, μια ιστοσελίδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ.
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies