Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Dacia στον 42ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό

Η Dacia στον 42ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό

από ts
862 εμφανίσεις 2 λεπτά ανάγνωση
A+A-
Επαναφορά
  • Η Dacia, με σύνθημα «Μαζί γράφουμε χιλιόμετρα και ιστορία», ήταν Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, που διεξήχθη με επιτυχία στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2025.
  • Το νέο Dacia Bigster οδήγησε το νικητή του Μαραθωνίου Δρόμου, από τον Τύμβο μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο, καλύπτοντας μια απόσταση 42.195 μέτρων.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 42ος «Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός», το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου 2025, με τη Dacia να στηρίζει τον ΣΕΓΑΣ και το κορυφαίο αθλητικό event, ως Επίσημος Χορηγός.

Σε όλη διάρκεια του διημέρου, τα μοντέλα της Dacia, Sandero, Duster και το νέο Bigster, κάλυψαν με συνέπεια όλες τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών του ΣΕΓΑΣ και των συμμετεχόντων, οδηγώντας με υπερηφάνεια τους σχεδόν 73.000 δρομείς που έλαβαν συνολικά μέρος σε όλους τους αγώνες δρόμου, από την αφετηρία ως το Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τον τερματισμό. Ανάμεσα τους και τα 75 μέλη της Dacia Running Team, που συμμετείχε σε όλους τους αγώνες δρόμου, μεταφέροντας το σύνθημα «Μαζί γράφουμε χιλιόμετρα και ιστορία».

Με βάση τις αρχές που διέπουν τη στρατηγική της στην εξέλιξη των μοντέλων της γκάμα της — «essential but cool», «robust & outdoor», «eco smart» — η Dacia συνδυάζει «απλά αλλά ουσιαστικά» χαρακτηριστικά, που συνάδουν απόλυτα με τις αξίες μιας διοργάνωσης, όπως ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός.

Αξίες όπως η ελευθερία κίνησης, η αγάπη για περιπέτεια, η προσωπική υπέρβαση, η επαφή με τη φύση και η υπεράσπιση μιας στάσης ζωής που τα απαραίτητα είναι πάντα αρκετά για την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Δίπλα στα ευρωπαϊκά best seller Dacia Sandero και Dacia Duster, βρέθηκε το νέο, κορυφαίο Dacia Bigster, ως το επίσημο αυτοκίνητου του Αυθεντικού Μαραθωνίου, αναδεικνύοντας τη δύναμη, την περιπέτεια και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Παράλληλα, στο Sponsors’ Village, το περίπτερο της Dacia υποδέχτηκε τους χιλιάδες επισκέπτες, δρομείς και μη, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά το κορυφαίο Bigster, έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες με το νέο μοντέλο και κερδίζοντας δώρα Dacia, ενώ ο μεγάλος νικητής κέρδισε μια 3ήμερη εξόρμηση με το Bigster σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Η εμπειρία του 42ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού, θα μείνει χαραγμένη στις καρδίες όλων, ενώ η Dacia ανανεώνει το ραντεβού της με τον ΣΕΓΑΣ και τους χιλιάδες δρομείς, με την υπόσχεση να είναι στο πλευρό τους καθόλη τη διάρκεια του 2026, με αποκορύφωμα τον 43ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό.

banner

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Η ιστοσελίδα “tosynergeio.gr” και η Εφημερίδα “το Συνεργείο του Αυτοκινήτου” είναι ιδιοκτησία του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα “Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου”

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 – Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

Τ. 210 2825611, 210 6754419

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

©2025 Copyright – tosynergeio.gr, μια ιστοσελίδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ.
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies