
Τα θέματα που απασχόλησαν τους συναδέλφους ήταν οι εξελίξεις γύρω από το φορολογικό και η διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων συνεργείων
Τα θέματα που απασχόλησαν τους συναδέλφους ήταν οι εξελίξεις γύρω από το φορολογικό και η διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων συνεργείων.
Αναλυτικότερα, ο οικονομολόγος και φοροτεχνικός κ. Πανοζάχος Δημήτρης έκανε μια εκτενή αναφορά στις τελευταίες αλλαγές που αφορούν την τήρηση βιβλίων και στοιχείων στις επιχειρήσεις και ειδικότερα στα συνεργεία και στο τέλος απάντησε στις ερωτήσεις των συναδέλφων.

Με τη σειρά του ο τεχνικός σύμβουλος κ. Καρανάσιος Παναγιώτης ανέλυσε τους κανονισμούς και τα ζητήματα που προκύπτουν σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των αποβλήτων των συνεργείων, ανακυκλώσιμων ή μη.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο κ. Γιαννακόπουλος Δημήτριος (Α’ Αντιπρόεδρος Β.Ε.Θ), ο κ. Λυκάρτσης Αναστάσιος (Πρόεδρος Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε & Πρόεδρος Παροχής Υπηρεσιών Β.Ε.Θ), ο κ. Κατσιόλας Αναστάσιος (Αντιπρόεδρος Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε),

ο κ. Δάρης Θεόδωρος (Αναπλ. Γεν. Γραμμ. Ο.Β.Σ.Θ), ο κ. Αραβίδης Παύλος (Μέλος Προεδρείου Ο.Β.Σ.Θ), κ. Μαγόπουλος Σωτήριος (Αντιδήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου & Επίτιμος Πρόεδρος Β.Ε.Θ), ο κ. Κούπκας Γεώργιος (Παλιός Πρόεδρος Συλλόγου Μηχανικών),

ο κ. Καντούρης Κων/νος (Πρόεδρος Αντ/κής & Οικον. Επόπτης ΣΥΔΕΣΥΣ), οι κκ. Βαργιανίτης Δημήτριος και Εγγλέζος Δημήτριος (Παλιοί Αντιπρόεδροι Συλλόγου Μηχανικών), εκπρόσωποι των τεχνικών γραφείων: Καρανάσιος – Βαρσάμη, Σαμαράς & Συνεργάτες, Παρθένη Αθανασία και ο κ. Καρκάτας Γεώργιος (Δικηγόρος του Συλλόγου).

