Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣΕκθέσεις 5η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών – Οικονομικών καυσίμων κίνησης 5ης AutoGAS & Natural GAS Expo

5η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών – Οικονομικών καυσίμων κίνησης 5ης AutoGAS & Natural GAS Expo

από Administrator
1,4Χιλ. εμφανίσεις 2 λεπτά ανάγνωση
A+A-
Επαναφορά

Η 5η Έκθεση Εναλλακτικών Καυσίμων Κίνησης συγκέντρωσε ένα ιδιαίτερα στοχευμένο κοινό, καταναλωτές και επαγγελματίες οι οποίοι ήρθαν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις κίνησης των οχημάτων, για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που ανοίγει μία έκθεση και για τις δυνατότητες μετατροπής των οχημάτων τους.

Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 17 – 19 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, και ήταν ανοικτή για επαγγελματίες και ιδιώτες. Αν και τα σημάδια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε ήταν χαρακτηριστικό της συμμετοχής των εκθετών στην έκθεση, οι συμμετοχές, λίγες σε αριθμό, είχαν γεωγραφική κατανομή από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Παρουσιάστηκαν αξιόλογες λύσεις και προτάσεις της αγοράς αναφορικά με την μετατροπή των οχημάτων και την παράλληλη χρήση εναλλακτικών, οικονομικότερων καυσίμων κίνησης.

autogas2015-img-01

Οι νέες τάσεις κίνησης των οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα αντικατοπτρίζουν και τις τάσεις τις παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ περιβαλλοντικών απαιτήσεων και οικονομίας.

Η αεριοκίνηση φαίνεται να αποτελεί μια ιδιαίτερα οικονομική και αποτελεσματική λύση για τον καταναλωτή ενώ η νομοθετική «απελευθέρωση» του φυσικού αερίου κίνησης για πετρελαιοκίνητα οχήματα αλλά και η αναμενόμενη ανάλογη νομοθετική «απελευθέρωση» του υγραερίου για πετρελαιοκίνητα οχήματα, όπως απάντησε σε ερωτήσει δημοσιογράφου ο κ. Ματθαίος Παν. από την Coral Gas αποτελούν ιδιαίτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της έκθεσης έγινε την Κυριακή η Τεχνική ημερίδα από το Ινστιτούτο Ι.Δ.Ε.Ε.Α με θέμα: Νέες τάσεις κίνησης οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα η οποία σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία ενώ ανακοινωθήκαν και σημαντικές τεχνολογικές και νομοθετικές εξελίξεις.
Η εφημερίδα το Συνεργείο του Αυτοκινήτου ήταν εκεί και παρακολούθησε τις εξελίξεις και τα γεγονότα.

Δείτε την έκθεση με εικόνες μέσα από τον φακό του «Σ»:

http://www.tosynergeio.gr/AutoGas2015/

autogas2015-img-02

banner

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Η ιστοσελίδα “tosynergeio.gr” και η Εφημερίδα “το Συνεργείο του Αυτοκινήτου” είναι ιδιοκτησία του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα “Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου”

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 – Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

Τ. 210 2825611, 210 6754419

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

©2025 Copyright – tosynergeio.gr, μια ιστοσελίδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ.
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies