
Η LIQUI MOLY γίνεται επίσημος προμηθευτής λαδιών στις δύο σειρές αγώνων μοτοσικλέτας.
Από το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λάδια κινητήρων θα είναι ο επίσημος προμηθευτής λαδιών του παγκόσμιου πρωταθλήματος Moto2 και Moto3. Ήδη στην προετοιμασία για τη σεζόν του 2015, όλες οι ομάδες χρησιμοποιούν το νέο λάδι κινητήρων. «Αποτελεί μια μεγάλη διάκριση για εμάς, να επιλεγούμε ως αποκλειστικός προμηθευτής λαδιών για τη σειρά αγώνων», δήλωσε ο Peter Baumann, Διευθυντής Marketing της LIQUI MOLY.

«Πιστεύω ότι στην απόφαση αυτή συνεισέφερε επίσης το γεγονός ότι η παραγωγή μας γίνεται αποκλειστικά στη Γερμανία, προκειμένου να διατηρούμε ένα ενιαίο υψηλό πρότυπο ποιότητας», συνέχισε ο Baumann. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί επίσης τη σειρά αγώνων ως μια εργαστηριακή δοκιμή για την ανάπτυξη των λαδιών της. Εδώ, το λάδι κινητήρων χρησιμοποιείται σε τόσο σκληρές συνθήκες όσο πουθενά αλλού: ακραίες στροφές κινητήρες, ακραίες θερμοκρασίες, ακραίες εναλλαγές φορτίου. Οι απόψεις και τα σχόλια των οδηγών και των μηχανικών αποτελούν πολύτιμες υποδείξεις για την περαιτέρω βελτίωση των λαδιών μας. «Συνεργαζόμαστε με τις ομάδες προκειμένου να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις φόρμουλες που χρησιμοποιούμε.»
Για τον σκοπό αυτό, δεν ρωτάμε μόνο τους επαγγελματίες των αγώνων Moto2 και Moto3, αλλά και κάθε οδηγό μοτοσικλέτας. Άλλωστε, όταν ένα λάδι έχει δοκιμαστεί στις αγωνιστικές διαδρομές, θα παρέχει τη μέγιστη απόδοση και στον δρόμο. Peter Baumann: «Αυτή την ασυμβίβαστη απόδοση θα θέλαμε να θέσουμε στη διάθεση του κάθε οδηγού μοτοσικλέτας.»

