Ηλεκτροδότηση με μπαταρία

Νέες προκλήσεις

Περισσότερη άνεση στα σύγχρονα οχήματα, σημαίνει επίσης περισσότερες προκλήσεις για την μπαταρία. Έχει γίνει κοινή πρακτική τα αυτοκίνητα να είναι εξοπλισμένα με πολλά ηλεκτρονικά. Μερικά από αυτά έχουν λειτουργία μνήμης, ενώ άλλα όχι. Αυτή η εξάρτηση από τα ηλεκτρονικά σημαίνει ότι οι μπαταρίες των αυτοκινήτων γίνονται όλο και πιο σημαντικές και πρέπει να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση στις πιο δύσκολες συνθήκες. Για να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη διακοπή λειτουργίας και οι δυσαρεστημένοι πελάτες, είναι απαραίτητο να ελέγχετε και να συντηρείτε τακτικά την μπαταρία

Η ασφάλεια σε κίνδυνο

Λόγω της ποσότητας και της σημασίας των ηλεκτρονικών συστημάτων, τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν σύστημα διαχείρισης μπαταριών που προειδοποιεί και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες εάν αναγνωρίσουν κάποιο πρόβλημα. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι για την ασφάλεια. Οι αδύναμες μπαταρίες μπορεί να προκαλέσουν περίεργες βλάβες ABS, ESP και κινητήρα. Μια κακή μπαταρία δεν καθιστά αμέσως μη διαχειρίσιμο ένα συμβατικό όχημα με καλό εναλλάκτη, ωστόσο τα βοηθητικά συστήματα είναι επιρρεπή σε αστοχία - προκαλώντας έτσι έμμεσους κινδύνους για την ασφάλεια.

ilektrodotisi me mpataria

Η μπαταρία 12V είναι ζωτικής σημασίας για τα EV

Στα υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά οχήματα δίνεται ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην μπαταρία και την ασφάλεια. Η διαχείριση της μπαταρίας 12V είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί όχι μόνο ένα συμβάν εκκίνησης (το οποίο είναι πολύ διαφορετικό από το παλιό καλό στρόφαλο που βρίσκεται στα ICE), αλλά και για να διατηρήσετε τον έλεγχο του οχήματος όταν η μπαταρία υψηλής τάσης αρχίσει να αποτυγχάνει.

Επισκευή πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων

Καθώς κυκλοφορούν περισσότερα υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά οχήματα, έχει αναπτυχθεί μια σειρά προϊόντων που σας δίνουν τη δυνατότητα να επισκευάζετε τόσο τις μπαταρίες 12V όσο και τις μπαταρίες υψηλής τάσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε στο μέλλον και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τις νέες προκλήσεις.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin