Φλάντζες μέτρησης ροπής

Οι φλάντζες μέτρησης ροπής της εταιρείας Manner μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση στατικών και δυναμικών ροπών σε περιστρεφόμενους ή στατικούς άξονες και μηχανικές φλάντζες.

Με τη χρήση των παραμέτρων ροπής και ταχύτητας περιστροφής, η ροή ισχύος κατά μήκος ενός άξονα μπορεί να υπολογιστεί απευθείας. Στην εποχή του αυτοματισμού και της απαίτησης για ακόμη καλύτερη αποδοτικότητα, η σημαντικότητα αυτών των δύο παραμέτρων αυξάνεται συνεχώς.

manner-img-01

Η εταιρεία Manner Sensortelemetrie GmbH έχει αναπτύξει ειδικές συμπαγείς φλάντζες ροπής για την εκπλήρωση αυτών των εργασιών. Όλα τα συστήματα μέτρησης ροπής της εταιρείας Manner διαθέτουν μετάδοση σήματος ροπής χωρίς επαφή σύμφωνα με την πατενταρισμένη διαδικασία αισθητήρων τηλεμετρίας. Λειτουργούν χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ρουλεμάν και ως εκ τούτου, μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς τη χρήση επιπλέον εδράνου ή αρθρωτούς άξονες. Έτσι αποφεύγεται το κόστος και επιτρέπει εξαιρετικά συμπαγείς βάσεις δοκιμής.

manner-img-02

Μάλλον σύντομα θα βλέπουμε στην έγχρωμη οθόνη του ταμπλό οργάνων καμπύλες ή ψηφιακές ενδείξεις της ροπής και φυσικά της ισχύος.

http://www.sensortelemetrie.de/en/products/torque-measuring-technology/torque-measuring-flanges.html

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored facebook logored YouTube redr Twitter

linkedin