Συνεργασία Audi και Disney για τη ψυχαγωγία των επιβατών μέσω Virtual Reality

AUDI VIRTUAL REALITY / DISNEY HOLORIDE

Η Audi και η Disney έχουν συνεργαστεί σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας VR των επιβατών των πίσω καθισμάτων που πραγματικά συνδέεται με τον ίδιο τον οδηγό. Ο επιβάτης των πίσω καθισμάτων φοράει μια σειρά από γυαλιά VR, τα οποία εμφανίζουν ένα διαδραστικό παιχνίδι - το demo της CES χαρακτηρίστηκε από έναν σύνδεσμο εκδηλώσεων. Το περιεχόμενο του Holoride δημιουργείται αυτόματα για να ταιριάζει σε κάθε ταξίδι, ανάλογα με τις στροφές και τις κινήσεις στο αυτοκίνητο με ενέργειες στο παιχνίδι.

Η Audi αξιοποίησε τη δύναμη της εικονικής πραγματικότητας (VR) για να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη όσον αφορά την ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο. Συνεργαζόμενη με τη Disney, συνόδευσε τις εμπρός, πίσω και πλευρικές κινήσεις ενός αυτοκινήτου με ένα βιντεοπαιχνίδι βασισμένο σε VR, για να μετατρέψει μια βόλτα στο μανάβικο σε μια εντυπωσιακή εμπειρία για τους πίσω επιβάτες.

Σε ένα demo του Audi Experience Drive σε αγωνιστικό δρόμο Speed Vegas νότια του Λας Βέγκας μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι να ζήσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

vr2

Όταν ο οδηγός λάμβανε το πράσινο φως, το E-Tron απογειώθηκε αθόρυβα και ομαλά όπως περιμένετε από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Έχει επιταχύνει, φρενάρει, διαπραγματεύεται σφιχτές και ευρείες στροφές, και χτυπάει ταχύτητες έως και 90 μίλια / ώρα στο ίσια τμήματα της διαδρομής.

Παρόλο που η Audi διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην είσοδο  αυτής της τεχνολογίας στην αγορά, θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και προγραμματιστές περιεχομένου. Η τεχνολογία είναι πιθανώς προγραμματισμένη να χτυπήσει την αγορά στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.
 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter