Ποιό καύσιμο θα κινήσει τα φορτηγά, τα van και τα λεωφορεία στο μέλλον;

ACEAeu: Ποια είναι η ACEAeu;

H ACEAeu είναι ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (Γαλλικά: Association of Constructeurs Européens d’Automobiles, συντομογραφία ACEA ) είναι η κύρια ομάδα πίεσης και προτύπων της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τον Φεβρουάριο του 1991 είναι ο διάδοχος της επιτροπής κατασκευαστών της CCMC, η οποία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1972. Τα μέλη της περιλαμβάνουν: BMW, DAF, Daimler AG, Fiat Chrysler Automobiles, Ford Ευρώπης, Honda , Hyundai Europe , Iveco, Jaguar Land Rover, Opel, PSA Peugeot Citroen, Renault, Toyota Europe, Volkswagen, Volvo Group.

Ένας σημαντικός τομέας της εργασίας της ACEA, συμπεριλαμβανομένων των προκατασκευασμένων ενώσεών της, ήταν στις ποιοτικές ταξινομήσεις των επιδόσεων για τα λιπαντικά 4-χρονων κινητήρων. Αυτή η ιστορία ξεκινά από το 1919 (Bureau Permanent International des Constructeurs d’Automobile - BPICA) που μετονομάστηκε το 1985 (Διεθνής Οργάνωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων - OICA). Η ACEA έχει προεπιλογή στην CCMC, η οποία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1972 από γάλλους κατασκευαστές (Citroen, Peugeot, Renault), Γερμανούς (Mercedes, Volkswagen), Ιταλούς (Fiat) και Βρετανικούς κατασκευαστές (BLMC).

Γιατί η ισχύς του ντίζελ είναι πάνω από το 90% όλων των φορτηγών, φορτηγών και λεωφορείων στους δρόμους σήμερα;

Τι θα χρειαστεί για να αυξηθεί η χρήση εναλλακτικών οχημάτων στην αγορά στο μέλλον;

Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν συμβατικούς κινητήρες καύσης που λειτουργούν με ντίζελ ή βενζίνη και εναλλακτικούς μηχανισμούς κίνησης, που τροφοδοτούνται από βιοκαύσιμα, φυσικό αέριο και υδρογόνο, καθώς και από ηλεκτρικές και υβριδικές ηλεκτρικές τεχνολογίες. Δείτε την απάντηση στο ερώτημα: ποιό καύσιμο θα κινήσει τα φορτηγά, τα van και τα λεωφορεία στο μέλλον;

Παρακολουθήστε το video animation για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες της πλήρους σειράς επιλογών των κινητήρων που διατίθενται για φορτηγά, vans και λεωφορεία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter