Νέο κατάστημα EuropeGAS. Επιχειρείν στην αργά πλέον αναπτυσσόμενη αγορά της Αεριοκίνησης

Σε μια περίοδο που οι καλές ειδήσεις σπανίζουν, με την τελευταία καλή είδηση να έρχεται από τo υπό σύσταση ενός Σωματείου στο χώρο της Αεριοκίνησης ΣΕΕΣΑΚ – Σύνδεσμος Εισαγωγέων Εγκαταστατών Συστημάτων Αερίων Καυσίμων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), η ίδρυση ενός νέου καταστήματος από μια πολύ σοβαρή και προσεκτική εταιρεία όπως είναι η EuropeGAS και υπό την καθοδήγηση του manager  Α. Σταχτούρη αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια ελπιδοφόρα είδηση από μόνη της. 

Παρά τις 750.000 περίπου οχήματα τα οποία έχουν πλέον μετατραπεί σε οχήματα διπλού καυσίμου με τα περισσότερα να κινούνται στο χώρο της Υγραεριοκίνησης και ένα μικρό μόνο ποσοστό να βρίσκεται στο χώρο του Φυσικού Αερίου η η εταιρεία EuropeGAS προχώρησε στο νέο κατάστημα και μάλιστα σε κεντρικό σημείο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Γνωρίζοντας την σοβαρότητα αντιμετώπισης του πελατειακού της κοινού αλλά και από προσωπική μας πείρα πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε μία νέα συνεργασία ώστε να έχετε και οι ίδιοι προσωπική άποψη για το επίπεδο παροχής υπηρεσιών και προϊόντων! 

Παρακάτω ακολουθεί Δελτίο τύπου της εταιρείας:  

Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών, πελατών, προμηθευτών και συναδέλφων είναι μια αναγνώριση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και δίνει την ώθηση στο προσωπικό και την διοίκηση της εταιρείας να εργαστεί ακόμη πιο εντατικά ώστε να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία και εικόνα της Αεριοκίνησης.

Με τις από κοινού προσπάθειές μας κρατήσαμε μια αξιοπρεπή θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 30000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε η οικονομία μας δημιουργήσαμε όλοι μαζί το νέο μας κατάστημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης σε ένα από τα πιο κεντρικά της σημεία.

Η επικοινωνία, ο αλληλοσεβασμός και η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τους συνεργάτες και πελάτες μας θα είναι αδιάκοπη και συνεχής.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Στοιχεία Επικοινωνίας για το νέο κατάστημα:

EuropeGAS Hellas: ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ
ΛΕΩΦ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 58Β ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΚ 16777, ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 210 9644456-210 9935444, Κιν.:6970034333

Από την πλευρά του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ και την συντακτική ομάδα της εφημερίδας "Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου" ευχόμαστε Καλές Δουλειές.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter