Η Honda και η εμπλοκή της με τα εναλλακτικά καύσιμα [Video]

Η Honda κατέχει πιθανότατα τα πρωτιά στην αγορά του υδρογόνου ως εναλλακτικό καύσιμο σήμερα. Ασχολείται με την τεχνολογία CNG από το 1998, χτίζοντας τη φήμη της με αξιοσημείωτες καινοτομίες το 2000 καθώς και το 2008. Η πρόσφατη εισαγωγή της τρέχουσας γενιάς Clarity Fuel Cell, δίνει στην Honda για ακόμη μια φορά το προβάδισμα στην συγκεκριμένη αγορά, δείχνοντας την αφοσίωση της εταιρείας στον τομέα αυτό.

Ο κατασκευαστής θεωρεί το υδρογόνο ως μια αξιόλογη αγορά. Αν και δουλεύουν ταυτόχρονα και σε ηλεκτρικά οχήματα, στη Honda βλέπουν τις προοπτικές αυτής της εναλλακτικής τροφοδοσίας καθώς προσφέρει παρόμοια εμβέλεια με τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, εκπέμποντας όμως μόνο νερό από την εξάτμιση. Το μοντέλο Clarity βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας του, καθορίζοντας το ρυθμό για τα Toyota Mirai και Hyundai Tucson Fuel Cell.

Το βίντεο που ακολουθεί δίνει ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα σχετικά με την ιστορία της εταιρείας, δείχνοντας τις ρίζες της και τον σκοπό του προγράμματος Fuel Cell. Με τα αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με υδρογόνο να κερδίζουν έδαφος στην αγορά, ακόμη και με την συνεχή αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζουν να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες μια βιώσιμη εναλλακτική λύση.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter