Με επιτυχία στέφθηκε η επίσημη παρουσίαση του Ιδιωτικού Πρωτοκόλλου Μετασκευής Οχημάτων με καύσιμο CNG από την TÜV AUSTRIA HELLAS σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ ΑΕ

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της TÜV AUSTRIA HELLAS το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο TUV ACADEMY.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το Ιδιωτικό Πρωτόκολλο Πιστοποίησης Συνεργείου Μετατροπής Αυτοκινήτων με συστήματα CNG, συνταχθέν από την TÜV AUSTRIA HELLAS για λογαριασμό της ΔΕΠΑ ΑΕ. Το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 45 εκπρόσωποι συνεργείων οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για ένταξη, κατόπιν αξιολόγησης, στο Δίκτυο ανεξάρτητων πιστοποιημένων συνεργείων μετατροπής αυτοκινήτων με συστήματα CNG.

Η παρουσίαση του πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε από τον Αναπληρωτή Δ/ντή Πιστοποίησης Συστημάτων και Διαχείρισης, κ. Νίκο Σηφάκη.

tuv-img-02

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο κ. Γιώργος Πολυχρονίου, Δ/ντής Ανάπτυξης Νέων Υπηρεσιών της ΔΕΠΑ Α.Ε., ο κ. Λουκάς Μαστοράκης, Σύμβουλος Στρατηγικής της ΔΕΠΑ Α.Ε. και ο Γενικός Δ/ντής της TUV AUSTRIA HELLAS, κ. Γιάννης Καλλιάς.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων της TÜV AUSTRIA HELLAS για την περαιτέρω διείσδυση του φυσικού αερίου στην κίνηση των οχημάτων στη χώρα και τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας από τη χρήση του.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter