Ανάκληση επιβατικών αυτοκινήτων Mazda 6 για έλεγχο αερόσακων

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Γενική Γραμματεία βιομηχανίας ανακοινώνουν τις Κοινοποιήσεις για οχήματα και προϊόντα που η αγορά ή  οι παραγωγοί έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια οδηγία ανάκλησης τους από τους καταναλωτές, για επιδιόρθωση των προβλημάτων ή των δυνητικών κινδύνων.

Οχήματα: Η ανάκληση αφορά, επιβατικά αυτοκίνητα Μάρκα: Mazda Όνοµα: 6 Τύπος/αριθµός µοντέλου: Αριθµός Έγκρισης Τύπου: e1*98/14*0188*00-10. Τύπος: GG/GY Αριθµός παρτίδας/Barcode: Οχήµατα παραγωγής µεταξύ 3 Ιουνίου 2002 και 31 Ιουνίου 2005 Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία

Φύση κινδύνου: Τραυµατισµοί. Η συνεχιζόµενη έκθεση σε υψηλά επίπεδα απόλυτης υγρασίας µπορεί να προκαλέσει την αλλοίωση της πυκνότητα του υλικού στον πυροκροτητή. Σε περίπτωση σύγκρουσης, όπου απαιτείται η ανάπτυξη του µετωπικού αερόσακου της πλευράς του οδηγού, τότε µπορεί να µη γίνει αποτελεσµατική ανάπτυξη του αεροσάκου και ο πυροκροτητής να θρυµµατιστεί και τα θραύσµατα του να χτυπήσουν τον οδηγό ή άλλους επιβάτες του οχήµατος, µε αποτέλεσµα σοβαρό τραυµατισµό ή θάνατο.

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε τον επίσημο διανομέα στην χώρα μας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter