Ανάκληση επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz A-Class

Ανάκληση επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz A-Class,  για έλεγχο λογισµικού πλοήγησης

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Γενική Γραμματεία βιομηχανίας ανακοινώνουν τις Κοινοποιήσεις για οχήματα και προϊόντα που η αγορά ή  οι παραγωγοί έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια οδηγία ανάκλησης τους από τους καταναλωτές, για επιδιόρθωση των προβλημάτων ή των δυνητικών κινδύνων.

Οχήματα: Η ανάκληση αφορά, επιβατικά αυτοκίνητα, Μάρκα: Mercedes-Benz Όνοµα: A-Class Τύπος/αριθµός µοντέλου: Αριθµός Έγκρισης Τύπου: e1*2007/46*1829*00-01. Τύπος: F2A Αριθµός παρτίδας/Barcode: Οχήµατα παραγωγής µεταξύ 19 Ιανουαρίου 2018 και 17 Απριλίου 2018 Χώρα προέλευσης: Γερµανία

Φύση κινδύνου: Τραυµατισµοί Το λογισµικό πλοήγησης µπορεί να είναι εσφαλµένο, αποθηκεύοντας λάθος θέση του οχήµατος. Ως αποτέλεσµα, όταν χρησιµοποιείται το σύστηµα κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall), η τοποθεσία που επικοινωνεί µε το κέντρο έκτακτης ανάγκης µπορεί να µην αντιστοιχεί στην τρέχουσα θέση του οχήµατος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν κατευθύνονται σωστά προς στο όχηµα.
Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να  επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε τον διανομέα* στην χώρα μας.

*Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Mercedes-Benz στη χώρα µας, δεν αφορά οχήµατα, που έχουν εισαχθεί από την επίσηµη αντιπροσωπεία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter