Περνάμε σε ηλεκτρονική τιμολόγηση; Στη "σέντρα" πλέον όλες οι περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής [Video]

Το Ηλεκτρονικό τιμολόγιο ανακοινώθηκε ήδη, η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών έχει ήδη συμβεί, τα POS ήδη έχουν εγκατασταθεί δηλώνοντας τη χρήση του πλαστικού χρήματος και τα δείγματα φαίνεται ότι είναι πολύ καλά.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι επίσης κάτι που θα κάνουμε το επόμενο διάστημα και με αυτό τον τρόπο θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα γιατί θα έχουμε άμεσα την πληροφορία από την πηγή της

Αικ. Παπανάτσιου, Υφυπουργός Οικονομικώ

Η ψαλίδα κλείνει συνεχώς για τους ελευθέρους επαγγελματίες είτε για τις συναλλαγές τους με ιδιώτες είτε με άλλους επαγγελματίες.

Βάζει όμως σε προσεχείς μπελάδες και τους λογιστές. Ας μην φανεί παράξενο αλλά ίσως μας πούνε σε λίγο ότι δε χρειάζεστε λογιστές για τις ''μικρές'' επιχειρήσεις γιατί το βιβλίο εσόδων εξόδων θα είναι κατά κάποιο τρόπο έτοιμο στο taxisnet.

Λογιστής σίγουρα θα χρειάζεται μόνο στα διπλογραφικά βιβλία.

Εκτιμήσεις μάλιστα λογιστών στα διάφορα forum δείχνουν την μέγιστη ανησυχία και αυτού του κλάδου.  

Θα στήσουν δύο τρεις πολυεθνικές γραφεία και έχετε γεια βρυσούλες τα ''μικρά''-''μικρομεσαία'' λογιστικά γραφεία. Αλλά έτσι είναι. Σκοτώνουν κάθε μικρομεσαίο εμείς θα τη γλιτώσουμε;

Να αρχίσουμε από τώρα να ψαχνόμαστε αντί να καθόμαστε και να εκτυπώνουμε ΕΝΦΙΑ δόσεις ρυθμίσεων κτλ γιατί στο τέλος μόνο αυτό θα κάνουμε.

Αν πραγματικά μπορεί να πει κανείς για προτεραιότητες των επισκευαστών, τότε αυτές έχουν όνομα Εφορία, ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, και μετά όλα τα άλλα.

Ας προετοιμαζόμαστε για την διατήρηση δυνάμεων, γιατί η τσιμπίδα σφίγγει όλο και περισσότερο και οι πελάτες μας/σας είναι το μεγάλο κεφάλαιό μας.

Δείτε το σχετικό video:

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter