Ολοκληρώθηκε το Τεχνικό Σεμινάριο Ηλεκτροκίνησης στη Πάτρα

Αυλαία τέλους για το Τεχνικό Σεμινάριο στα Ηλεκτρικά οχήματα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μηχανικών Αυτοκινήτου Νομού Αχαΐας και το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ (Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου) στις 19, 20, 26 και 27 Φεβρουαρίου.

Το Προεδρείο του Συλλόγου Μηχανικών Πάτρας (Νίκος Μπαρδάκης, Νίκος Σωτηρόπουλος και Γιάννης Διδάχος) που ήταν οι εμπνευστές αυτής της ιδέας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους 5 εισηγητές του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ, οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους απλόχερα και κατανοητά στους συμμετέχοντες μηχανικούς αυτοκινήτων, πάνω στα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στο πνεύμα της αλλαγής που επέρχεται στο χώρο του αυτοκινήτου από κινητήρες εσωτερικής καύσης (ΜΕΚ) στους υβριδικούς (ΜΕΚ και Ηλεκτρικούς) κινητήρες αλλά και σε καθαρά Ηλεκτρικούς κινητήρες.

Καθολική και αθρόα ήταν η συμμετοχή μηχανικών αυτοκινήτων Πάτρας καθώς και νέων παιδιών που εργάζονται σε συνεργεία αυτοκινήτων της πόλης μας, τα οποία παίρνουν πρώτα την σκυτάλη στην αλλαγή που πραγματοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου.

Εκτός από την Βεβαίωση Συμμετοχής, το αυτοκόλλητο σήμα εκπαιδευμένου Συνεργείου που κοπίασαν για να το αποκτήσουν οι συμμετέχοντες, κρατάμε τα χαμόγελα την άψογη συνεργασία, και τις γνώσεις που αποκτήθηκαν.

Εκτίμηση του Προεδρείου Συλλόγου Μηχανικών Πάτρας, ήταν ότι το σεμινάριο ήταν πολύ ωφέλιμο και γόνιμο για τα μέλη του γιαυτό κλείνει αυλαία λέγοντας ….. Εις το επανιδείν!!!!!!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin