Σεμινάριο για την απόκτηση βεβαίωσης A/C στην Αθήνα

Άλλο ένα σεμινάριο AC ολοκληρώθηκε στην Αθήνα στις 1 & 2 Απριλίου (σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ αριθ. 307/2008). Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ σε συνεργασία με Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) υλοποιεί εδώ και 2 χρόνια σεμινάρια κατάρτισης για τεχνίτες Μηχανικούς ή Ηλεκτρολόγους οι οποίοι ασχολούνται με τον κλιματισμό Α/C οχημάτων και οδηγούν στην απόκτηση της Βεβαίωσης Κατάρτισης.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη μεγάλη ικανοποίηση των συμμετεχόντων, την οποία εισπράξαμε στο έπακρο.

Σε δηλώσεις τους οι συμμετέχοντες αλλά και οι άνθρωποι που ήρθαν από την Νησιωτική Ελλάδα (Κυκλάδες - Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο αλλά και Σαλαμίνα) υπήρχε διάχυτο ένα πνεύμα ικανοποίησης για το ποιοτικό περιεχόμενο της ύλης που ήταν η ακόλουθη:

1. Λειτουργία συστημάτων κλιματισμού με φθοριούχα αέρια θερμοκηπίου, τοποθετημένων σε μηχανοκίνητα, περιβαλλοντικές επιπτώσεις φθοριούχων αερίων θερμοκηπίου χρησιμοποιούμενων ως ψυκτικών μέσων και αντίστοιχες περιβαλλοντικές κανονιστικές διατάξεις.

  1. Βασικές γνώσεις της λειτουργίας συστημάτων κλιματισμού σε μηχανοκίνητα οχήματα (1ο Μέρος).
  2. Βασικές γνώσεις της λειτουργίας συστημάτων κλιματισμού σε μηχανοκίνητα οχήματα (2ο Μέρος).
  3. Βασικές γνώσεις της χρήσης και των ιδιοτήτων των φθοριούχων αερίων θερμοκηπίου που χρησιμοποιούνται ως ψυκτικά μέσα σε συστήματα κλιματισμού για μηχανοκίνητα οχήματα, η επίπτωση των εκπομπών αυτών των αερίων στο περιβάλλον (τάξη μεγέθους του δυναμικού θέρμανσης του πλανήτη όσον αφορά την κλιματική αλλαγή).
  4. Βασικές γνώσεις των σχετικών διατάξεων του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 842/2006 και της οδηγίας 2006/40/ΕΚ.

2. Περιβαλλοντική φιλική ανάκτηση φθοριούχων αερίων θερμοκηπίου.

  1. Γνώσεις σχετικά με συνήθεις διαδικασίες ανάκτησης φθοριούχων αερίων θερμοκηπίου.
  2. Χειρισμός κυλίνδρου με ψυκτικό μέσο.
  3. Σύνδεση και αποσύνδεση συστήματος ανάκτησης στις αντίστοιχες εισόδους κλιματιστικής συσκευής για μηχανοκίνητο όχημα στην οποία περιέχονται φθοριούχα αέρια θερμοκηπίου.

Είχαμε εξάλλου και έναν εκπαιδευτή από δίκτυο μεγάλης Γερμανικής εταιρείας που παρακολούθησε προσωπικά το σεμινάριο προκειμένου όλο το δίκτυο να προχωρήσει σε απόκτηση Βεβαίωσης παρακολούθησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Seminario Athina AC img21

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα 25 χρόνια, τους συντελεστές αλλά και τους 2 εξαίρετους εκπαιδευτές μας!

Seminario Athina AC img1

Η πρακτική πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της εταιρείας Παναγιώτη Μαλίνη (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ & ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΕΟ), στην Λ. Θεσσαλονίκης 77-79 Νέα Φιλαδέλφεια  στην Αθήνα. Στην πρακτική η εταιρεία με τους δικούς της εκπαιδευτές έδωσε πραγματικά ένα λεπτομερέστατο όγκο πληροφοριών για την συσκευή 1234yf αλλά και για την προηγούμενη R134.

Επόμενο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Απριλίου με την πρακτική να διενεργείται και πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Παναγιώτη Μαλίνη (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ & ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΕΟ). Στην οδό Μοναστηρίου 435 στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter