Τεχνικό Σεμινάριο Ηλεκτρικό Volkswagen ID.4 "Το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021"

Τα Volkswagen ID.4 και Volkswagen ID.3 (το μικρότερο αδερφάκι του) είναι ηλεκτρικά crossover (SUV) με μπαταρία που παράγονται από τη Volkswagen. Βασισμένα και τα δύο στην πλατφόρμα MEB, το ID.4 είναι το δεύτερο μοντέλο του Volkswagen ID. σειρά.

Η έκδοση παραγωγής του ID.4 έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2020 ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό crossover SUV με τη μάρκα Volkswagen.

Το ID.4 τοποθετείται από τη Volkswagen ως ένα ηλεκτρικό όχημα μεγάλου όγκου, μαζικής αγοράς — ένα αυτοκίνητο για «τα εκατομμύρια, όχι για τους εκατομμυριούχους», όπως ισχυρίστηκε η εταιρεία στη διαφήμισή της.

Παραδόθηκε σε ευρωπαίους πελάτες από τα τέλη του 2020 και το πρώτο τρίμηνο του 2021 για την αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Η παραλλαγή του ID.4 σε σχήμα κουπέ (παρόμοια με το Audi e-tron Sportback που έχουμε ετοιμάσει σε ένα 3-ήμερο τεχνικό Webinar) είναι γνωστή ως Volkswagen ID.5 και αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Το ID.4 εξελέγη ως το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 έναντι των επιλαχόντων Honda e και Toyota Yaris.

Έτσι αποτέλεσε και ένα επιπλέον λόγο να προχωρήσουμε στο συγκεκριμένο Τεχνικό Σεμινάριo Ηλεκτρικό VW ID.4 με Φυσική Παρουσία και Πρακτική. Το μικρό του αδερφάκι ID.3 το είχαμε φιλοξενήσει σε 2 προηγούμενα τεχνικά σεμινάρια για Ηλεκτρικά οχήματα και για τα ευρήματα της πρακτικής θα έχουμε την πιο ολοκληρωμένη τεχνική παρουσίαση σε 2 μέρες να αναλύσουμε διεξοδικά.

volkswagen id 11

Μαζί και το ξεκλείδωμα της SGW (Secure Gateway) τεχνολογία που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες για να ξεκλειδώνουν την επικοινωνία με την 16-πινη πρίζα /καθώς και τον μηδενισμό κωδικών βλαβών.
Και όλα αυτά λίγο πριν την ευρεία χρήση του DoIP και των διαγνωστικών που θα πρέπει να υποστηρίζουν όλες τις συμβατές αυτές λειτουργίες χωρίς την 16-πινη DLC.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

 

Οι πιστοποιημένοι κατά ΕΚεΠιΣ άλλά και στην Υψηλή Τάση εκπαιδευτές του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ θα σας τα αποκωδικοποιήσουν όλα!
Get connected 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin