Σεμινάρια Προετοιμασίας Τεχνίτη Ηλεκτροκίνησης

Το 2-ήμερο Τεχνικό Σεμινάριο με θέμα "Ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο, Αισθητήρες - Ενεργοποιητές - Έλεγχος με Παλμογράφο" που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου & 20 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία

Η θεματολογία που παρουσιάστηκε και αναλύθηκε ήταν η ακόλουθη.

Την 2η μεγάλη θεματική ενότητα η ομάδα των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ την οποία επεξεργάστηκε αρκετούς μήνες (μετά την 1η που αφορούσε Αρχές ηλεκτρισμού - Πολύμετρο & παλμογράφος) και που έχει ήδη παρουσιαστεί στο επισκευαστικό κοινό.

semina ilektrika 6

Την 1η ημέρα οι φίλοι επισκευαστές γνώρισαν τα ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο και πως λειτουργούν οι Αισθητήρες & Ενεργοποιητές τόσο σε βενζινοκίνητα όσο και πετρελαιοκίνητα οχήματα.
Ποιοι από αυτούς παρέμειναν αναλογικοί και ποιοι έχουν ήδη γίνει digital?

semina ilektrika 2

Την 2η μέρα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πως συνδέονται και μετρούνται αυτά τα εξαρτήματα με πολύμετρο και παλμογράφο, τι είδους κυματομορφές παράγουν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με πρότυπες (Σωστές) αλλά και λανθασμένες κυματομορφές.

Ακολούθησε (όπως και σε όλα τα σεμινάρια) πρακτική πρώτα σε εξομοιωτές του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ και στην συνέχεια σε 2 αυτοκίνητα, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο στους νέους δρόμους Διάγνωσης που τους προσφέρονται από την χρήση του παλμογράφου.

Στην Πρακτική* παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία στον χώρο διεξαγωγής της σύμφωνα πάντα με τους ισχύοντες κανόνες του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση του Covid-19. Στα πλαίσια του νέου Υβριδικού Τύπου εκπαίδευσης η Πρακτική Εξάσκηση μεταδίδεται ζωντανά μέσω web (webinar).

semina ilektrika 4

semina ilektrika 5

Τι ακολουθεί μετά;

Σάββατο 09 - 10 Απριλίου 2022

Το 3ο κατά σειρά σεμινάριο που ήδη έχει εκπονηθεί και θα παρουσιαστεί από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ είναι το τελευταίο της σειράς των 2-ήμερων σεμιναρίων που θα αφορά τις "Ψηφιακές επικοινωνίες εγκεφάλων – Δίκτυα – Δίαυλοι CAN-BUS, LIN- BUS, MOST, Bluetooth, FlexRay & DoIP (διάγνωση μέσω Ethernet) – Έλεγχος με παλμογράφο».

Η ομάδα των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ πιστεύει ακράδαντα ότι με τον τρόπο που πραγματοποιεί τα σεμινάρια αυτά χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης του Συνεργείου με τους πελάτες, αλλά και δίνεται μια εναλλακτική με ποια κριτήρια θα επιλέξουν οι ίδιοι το μελλοντικό τους διαγνωστικό εξοπλισμό.

Εξάλλου είναι η ηθική ανταμοιβή όλων αυτών που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και δαπανούν πολύτιμο χρόνο και χρήμα, επενδύουν στο πολυτιμότερο εργαλείο: Την ΓΝΩΣΗ – είναι το μόνο με το οποίο κάνει Deal το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ.

Η επιστημονική ομάδα των εκπαιδευτών σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin