Αθήνα: Oλοκληρώθηκε τo Τεχνικό Σεμινάριο με θέμα "Ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο – Αισθητήρες & Ενεργοποιητές - Έλεγχοι με Παλμογράφο στο Αυτοκίνητο"

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2-ήμερο Τεχνικό Σεμινάριο με θέμα "Ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο, Αισθητήρες - Ενεργοποιητές - Έλεγχος με Παλμογράφο" με Φυσική Παρουσία στις 21-22 Σεπτεμβρίου με Φυσική Παρουσία στην Αθήνα.

Το τεχνικό αυτό σεμινάριο επαναλαμβάνεται στις 5-6 Οκτωβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Η θεματολογία που παρουσιάστηκε και αναλύθηκε ήταν η ακόλουθη.

Την 2η μεγάλη θεματική ενότητα η ομάδα των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ την οποία επεξεργάστηκε αρκετούς μήνες (μετά την 1η που αφορούσε Αρχές ηλεκτρισμού - Πολύμετρο & παλμογράφος) και που έχει ήδη παρουσιαστεί στο επισκευαστικό κοινό.

Την 1η ημέρα οι φίλοι επισκευαστές γνώρισαν τα ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο και πως λειτουργούν οι Αισθητήρες & Ενεργοποιητές τόσο σε βενζινοκίνητα όσο και πετρελαιοκίνητα οχήματα.

Ποιοι από αυτούς παρέμειναν αναλογικοί και ποιοι έχουν ήδη γίνει digital?

Από τις 2.5 ώρες διάρκειας διαθέσιμα στα Ελληνικά video προβλήθηκε μισή ώρα περίπου για την ακόμη μεγαλύτερη εξοικείωση με την χρήση του παλμογράφου και τον έλεγχο των αισθητήρων και ενεργοποιητών!

Την 2η μέρα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πως συνδέονται και μετρώνται αυτά τα εξαρτήματα με παλμογράφο, τι είδους κυματομορφές παράγουν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με πρότυπες (Σωστές) αλλά και λανθασμένες κυματομορφές.

Ακολούθησε (όπως και σε όλα τα σεμινάρια) πρακτική σε αυτοκίνητο συμμετέχοντα, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο στους νέους δρόμους Διάγνωσης που τους προσφέρονται από την χρήση του παλμογράφου.

Γιατί εκεί που σταματάει το Διαγνωστικό … αρχίζει ο παλμογράφος!

Το 3ο κατά σειρά σεμινάριο που ήδη εκπονείται και θα παρουσιαστεί από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ είναι το τελευταίο  της σειράς 2-ήμερων σεμιναρίων με φυσική παρουσία που θα αφορά τις Ψηφιακές επικοινωνίες εγκεφάλων – Δίκτυα CAN-BUS, LIN, MOST – Έλεγχος με παλμογράφο.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με το γνωστό ερωτηματολόγιο (γιατί εμείς εδώ στο Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ, μετράμε την γνώση) και τέλος στους συμμετέχοντες απονεμήθηκε η καθιερωμένη Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η ομάδα των 4 εκπαιδευτών του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ πιστεύει ακράδαντα ότι με τον τρόπο που πραγματοποιεί τα σεμινάρια αυτά χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης του Συνεργείου με τους πελάτες, αλλά και δίνεται μια εναλλακτική με ποια κριτήρια θα επιλέξουν οι ίδιοι το μελλοντικό τους διαγνωστικό εξοπλισμό.

Εξάλλου είναι η ηθική ανταμοιβή όλων αυτών που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και δαπανούν  πολύτιμο χρόνο και χρήμα, επενδύουν στο πολυτιμότερο εργαλείο: Την ΓΝΩΣΗ – είναι το μόνο με το οποίο κάνει deal το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ.

Η επιστημονική ομάδα των εκπαιδευτών σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας!

Το τεχνικό αυτό σεμινάριο επαναλαμβάνεται στις 5-6 Οκτωβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin