Γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ με σεμινάριο από το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Πανελλήνιου σωματείου τεχνικών μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών.

Η εκδήλωση έγινε και πάλι στην ανακαινισμένη αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, Ακαδημίας 18, στον 1ο όροφο.

Από τις 8.30 το πρωί τα μέλη του ΣΕΜΕΞ άρχισαν να προσέρχονται στον χώρο της συνέλευσης. Η προσέλευση των μελών ήταν εντυπωσιακή και ιδιαίτερα αυημένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι υπήρξαν μέλη που ήρθαν από μακριά, όπως: Καμίτσης Πέρος (Πάτμος), Γενναδόπουλος Ανδρέας (Μήλος), Μελανίτης Γιώργος (Τήνος), Ζαμπέλης Γιώργος (Σαντορίνη), Μουλατσιώσης Δημήτρης (Λεωνίδιο), Βιττωράτος Πέτρος και υιός ( Κεφαλλονιά), Θεοχάρης Παναγιώτης (Λευκάδα), Κρώνης Κωνσταντίνος (Πάρο), Βουτσίνος Σπύρος (Κιάτο), Μπερτσάτος Νικόλαος (Πύργος), Μανωλάκης Δημήτριος (Κόρφος), Αργείτης Δημήτριος (Κόρφος), Κυριακούδης Τάσος (Κόρινθος), Αυδούλης Κωνσταντίνος (Κρανίδι) και Καραμαντζάνης Απόστολος (Κρανίδι).

Δικαιολογημένοι είναι και οι κ.κ. Μάνεσης Γιώργος (Κέρκυρα), Απέργης Ανδρέας (Τήνος), Φρατζέσκος Ιωάννης (Αλόννησος) οι οποίοι αν και προσπάθησαν να έρθουν δεν τα κατάφεραν.

Το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε με ένα 2ωρο σεμινάριο με τίτλο «Τα συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων», με εισηγητή τον κ. Πέτρο Καραμπίλα, Γεν. Διευθυντή του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ (Ινστιτούτο Διαρκούς επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου).

Εκτός από τα μέλη του σωματείου που το παρακολούθησαν, ήρθαν και αρκετοί συνάδελφοι και ιδιαίτερα, νέα παιδιά, τα οποία έχουν αποκτήσει την ειδικότητα του τεχνικού μηχανών θαλάσσης. Για τη συμμετοχή τους όλοι παρέλαβαν ονομαστική ΒΕΒΑΙΩΣΗ παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από τον κ. Καραμπίλα και τον πρόεδρο του σωματείου κ. Σουμαλά. Το σωματείο ευχαριστεί όλους του συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια αφού παρουσιάστηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ολοκληρώθηκε μέχρι τις 2.30 μ.μ. η διαδικασία της γενικής συνέλευσης, όπου ο πρόεδρος  κ. Μουλατσιώτης Δημήτριος, ανανέωσε το ραντεβού για την τελευταία Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Καραμαντζάνη Απόστολο από το Κρανίδι, και το δώρο το προσέφερε η εταιρεία του Νίκου Κουντουράκη, ο οποίος είναι και χορηγός στο www.semex.gr.

Η εταιρεία ΣΚΑΖΙΚΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. επίσης συμμετείχε με τον Επιθεωρητή πωλήσεων Γ. Καραναστάση έδωσε το δικό της στίγμα και στο τέλος προχώρησε σε διανομή αναμνηστικών.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους και φέτος στη γενική συνέλευση του σωματείου και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter