2-ήμερο Τεχνικό Σεμινάριο Ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητο, Αισθητήρες - Ενεργοποιητές με Φυσική Παρουσία

Νέα Ημερομηνία 21-22 Μαρτίου Θεσ/νίκη

Ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητο, Αισθητήρες - Ενεργοποιητές
Έλεγχοι με Πολύμετρο - Παλμογράφο

Την 1η ημέρα οι φίλοι επισκευαστές θα γνωρίσουν τα ηλεκτρονικά στο Αυτοκίνητο και πως λειτουργούν οι Αισθητήρες & Ενεργοποιητές τόσο σε βενζινοκίνητα όσο και πετρελαιοκίνητα οχήματα.

Ποιοι από αυτούς παρέμειναν αναλογικοί και ποιοι έχουν ήδη γίνει digital?

Από τις 2.5 ώρες διάρκειας στα Ελληνικά video θα προβληθεί 1 ώρα περίπου για την ακόμη μεγαλύτερη εξοικείωση με την χρήση του παλμογράφου και τον έλεγχο των αισθητήρων και ενεργοποιητών

Την 2η μέρα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως συνδέονται και μετρώνται αυτά τα εξαρτήματα με παλμογράφο, τι είδους κυματομορφές παράγουν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με πρότυπες (Σωστές) αλλά και λανθασμένες κυματομορφές.

Θα ακολουθήσει (όπως και στο 1ο της σειράς σεμινάριο) πρακτική σε αυτοκίνητο συμμετέχοντα, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο στους νέους δρόμους Διάγνωσης που τους προσφέρονται από την χρήση του παλμογράφου.

Γιατί εκεί που σταματάει το Διαγνωστικό … αρχίζει ο παλμογράφος!

Το επόμενο σεμινάριο που ήδη εκπονείται και θα ακολουθήσει από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ είναι το 3ο και τελευταίο της σειράς 2-ήμερων σεμιναρίων με φυσική παρουσία που θα αφορά τις Ψηφιακές επικοινωνίες εγκεφάλων – Δίκτυα CAN-BUS, LIN, MOST.

Δείτε το πρόγραμμα

Θα δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης

Για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής

επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου

στο τηλέφωνο 2106754419
ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

COST ivridika2

 


Οι εισηγητές

d965e8af 833f 47b9 afba 7654306371bd

 Τα σεμινάρια υλοποιούνται από εισηγητές άριστα καταρτισμένους και πιστοποιημένους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο ως προς την θεματολογία του προγράμματος.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored facebook logored YouTube redr Twitter