Ενημερωτική Τεχνική Ημερίδα στις 14/5 στη Θεσσαλονίκη με θέμα: "Νέες τάσεις κίνησης οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα - Φυσικό Αέριο - Μοχλός Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας"

Το Iνστιτούτο ΙΔΕΕΑ οργανώνει Ενημερωτική Τεχνική Ημερίδα με θέμα: "Νέες τάσεις κίνησης οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα Φυσικό Αέριο - Μοχλός Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας" την Κυριακή 14/05/17 στη Θεσσαλονίκη

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Μηχανημάτων και Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ) και συν-διοργανωτές ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης, η εταιρία Σαμαράς & Συνεργάτες και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 14/05/17 και ώρα 9.30 - 15.00 στο αμφιθέατρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσ/νίκης, Αποθήκη Δ - στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάπτυξη και η διάδοση του Φυσικού Αερίου κίνησης - FISIKON με την εξάπλωση προς όλες τις κοινωνικές ομάδες αποδέκτες όπως των επισκευαστών αυτοκινήτου που θα έχουν την ευκαιρία να πειστούν για τα πλεονεκτήματα και τα οικονομικά οφέλη από τη χρήση του Φυσικού Αερίου Κίνησης.

Το πρόγραμμα της ημερίδας ιδιαίτερα προσεγμένο όπως πάντα από τα στελέχη του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες όπως:

Φυσικό αέριο κίνησης. Ένα απόλυτα ασφαλές και περιβαλλοντικά φιλικό καύσιμο.
Φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά, Ιδιότητες. Τι είναι το CNG, LNG, Κρυογονική κατάσταση φυσικού αερίου, Σύγκριση της ενέργειας μεταξύ NG, CNG και LNG με τη βενζίνη και το ντίζελ και PLG. Σύγκριση του κόστους μεταξύ των προαναφερόμενων καυσίμων, περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη.

Μετατροπή οχημάτων για κίνηση με Φυσικό Αέριο (Bi-Fuel/Dual Fuel).
Τεχνολογίες και διαδικασίες μετατροπής βενζινοκίνητων οχημάτων για κίνηση με Φυσικό Αέριο (Bi-Fuel/Dual Fuel). Εργοστασιακά οχήματα φυσικού αερίου.

Μετατροπή οχημάτων για κίνηση με Φυσικό Αέριο (Bi-Fuel/Dual Fuel).
Τεχνολογίες και διαδικασίες μετατροπής πετρελαιοκίνητων οχημάτων για κίνηση με Φυσικό Αέριο (Bi-Fuel/Dual Fuel). Εργοστασιακά οχήματα φυσικού αερίου.

Φιάλες Φυσικού αερίου. Τεχνολογία και ασφάλεια.
Φιάλες Φυσικού αερίου. Είδη φιαλών, τεχνολογίες κατασκευής, ασφάλεια, εγκατάσταση.

Οδηγίες Εγκατάστασης Κατασκευαστή σε Βαρέα Οχήματα.
Οδηγίες Εγκατάστασης Κατασκευαστή - Σημεία Προσοχής.

cng-larisa-img

Πιλοτική Μετατροπή Φορτηγού οχήματος με εικόνες.
Η πρώτη πιλοτική εκπαιδευτική μετατροπή πετρελαιοκίνητου οχήματος σε όχημα διπλού καυσίμου (DIESEL-CNG / Dual Fuel). Όλες οι διαδικασίες μετατροπής του οχήματος ...με εικόνες. (Περιγραφή - λειτουργία - τεχνικός έλεγχος)

Πρατήρια Φυσικού Αερίου - Οφέλη από την χρήση του Φυσικού Αερίου.
Διαδικασία αδειοδότησης Πρατηρίων φυσικού Αερίου. Περιβαλλοντικά - Οικονομικά Οφέλη από την χρήση του Φυσικού Αερίου στις μεταφορές

Συνεργεία Αερίων καυσίμων (Φυσικού Αερίου και Υγραερίου).
Συνεργεία Φυσικού Αερίου - Διαδικασία αδειοδότησης - Υποχρεώσεις Συνεργείων

Παρουσίαση Κιτ Ανάμειξης Πετρελαίου με Φυσικό Αέριο.
Σύντομη παρουσίαση τεχνικών χαρακτηριστικών Κιτ ανάμειξης Πετρελαίου με Φυσικό Αέριο – Επίδειξη εξαρτημάτων

Τεχνικός έλεγχος οχημάτων φυσικού Αερίου.
Διαδικασίες Τεχνικού έλεγχου οχημάτων (ΚΤΕΟ), σημεία έλεγχου ασφάλειας εγκαταστάσεων, απαιτούμενα έγγραφα, υποχρεώσεις συνεργείου και κατόχου οχήματος.

Δείτε ή εκτυπώστε την Πρόσκληση και το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας:

prosklisi

xorigoi web cng thes final

 


Πιθανόν να σας ενδιαφέρει:

book lpg cng

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin