Εναλλακτικά sport ψυχαγωγίας - Πετάξτε με ένα drone. [Video]

Τα Drone τα γνωρίσαμε και τα είδαμε σαν ιπτάμενες κάμερες …με τον χειριστή τους να λαμβάνει από ψηλά φωτογραφίες και βίντεο κατά το δοκούν.

Ωραίο έξυπνο και επαγγελματικό εργαλείο κυρίως για επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και ερασιτέχνες. Η όλη τεχνολογία του drone στηρίζεται σε ένα 4-κόπτερο που φέρει μαζί του τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και την πηγή ενέργειας (μπαταρίες μαζί με την κάμερα. Ο χρόνος πτήσης ποικίλει ανάλογα το βάρος και την σχεδίαση της κατασκευής.

Θα έχετε ακούσει και για το project της Amazon να παραδίδουν τα drone πίτσες… κατ’ οίκον.

drone-img1

Η όλη ιδέα μπορεί να φαίνεται αστεία αλλά φαίνεται πως έχει πάει ένα βήμα παρακάτω και αποτελεί μάλλον ένα νέο είδος διασκέδασης – ένα εναλλακτικό sport αφού πλέον μπορεί να απογειώσει και να πετάξει. Ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων ονειρεύτηκε να πετάξει και εδώ μπορούμε να θυμηθούμε από την Ελληνική μυθολογία τον Ίκαρο.

Εδώ το drone είναι 6-κόπτερο και σηκώνει το βάρος ενός νέου καναδού που είναι και ο εφευρέτης του και που μετά από μία σύντομη πτήση, άνετα προσγειώνεται μέσα στο νερό αφού πλέον έχουν κυκλοφορήσει και τέτοιου είδους. Μαγεία η πτήση και πέρα από κάθε φαντασία! 

drone-img2

Οδηγός και χειριστής ο ίδιος ο νεαρός άνθρωπος που πετάει.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin