Αποκαλύφθηκε το Apple iPhone 8! Με οθόνη OLED, αυτή είναι η πλήρως ανανεωμένη έκδοση του διάσημου smartphone

Άλλη μια αλλαγή θα είναι η κατάργηση του φυσικού πλήκτρου για την αρχική οθόνη. Η εταιρεία θα το ενσωματώσει στο κουμπί on/off στην δεξιά πλευρά.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος, καθώς αποκαλύφθηκαν οι μεγαλύτερες αλλαγές στο πλέον αναμενόμενο Apple iPhone 8. Σύμφωνα με μια αναφορά από το Forbes, το iPhone 8 θα έχει νέο σχεδιασμό και αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα λέιζερ για την βελτίωση της αναγνώρισης προσώπου και των χειρονομιών με την μπροστινή κάμερα να βοηθά στην αναγνώριση του προσώπου του ιδιοκτήτη και να σκανάρει την ίριδα των ματιών για να ξεκλειδώσει. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα θα έχει δυνατότητες 3D, όπου οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν το χαρακτηριστικό της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) σε παιχνίδια στις συσκευές τους, όπου ο πρωταγωνιστής θα έχει μια τρισδιάστατη απεικόνιση του προσώπου τους. Σημαντικές αλλαγές θα βρίσκονται στην μπροστινή όψη, η οποία θα έχει πλέον οθόνη OLED, για πρώτη φορά στην σειρά των iPhone. Το μέγεθος της οθόνης θα είναι 5.8-inch με το πλαίσιο γύρω της να έχει πλάτος 4mm, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την ακούσια ενεργοποίηση εφαρμογών στις άκρες της οθόνης, ένα πρόβλημα που είναι ιδιαίτερα αισθητό στην κυρτή οθόνη της Samsung.

Άλλη μια αλλαγή είναι ότι το iPhone 8 δεν θα διαθέτει φυσικό πλήκτρο για επιστροφή στην αρχική οθόνη. Η εταιρεία σκοπεύει να το ενσωματώσει στο κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του τηλεφώνου, στην δεξιά του πλευρά. Η Apple έχει επιμηκύνει το κουμπί ισχύος ώστε να αναγνωρίζεται καλύτερα η πίεση από το δάκτυλο. Έτσι οι χρήστες θα απολαμβάνουν μια καλύτερη εμπειρία κατά το ξεκλείδωμα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι η εταιρεία έχει αφιερώσει μια μικρή περιοχή για την απεικόνιση ισχύος της μπαταρίας, την κατάσταση της σύνδεσης Bluetooth, την ένταση του σήματος και στην ίδια περιοχή έχει ένα κόψιμο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ένα πρόσθετο κάμερας. Στην βάση του, το iPhone 8 διαθέτει θύρα lightning port στην μέση, με στερεοφωνικά ηχεία και στις δύο πλευρές, καταργώντας έτσι τις φήμες ότι στην επετειακή έκδοση θα ξαναδούμε το βύσμα των 3.5mm για τον ήχο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin