Το πρώτο λειτουργικό πρωτότυπο σασί Volta Zero prototype chassis από την Volta Trucks

Η Volta Trucks ανακοίνωσε ότι διαθέτει τώρα ένα λειτουργικό πρωτότυπο σασί του Volta Zero, ένα ειδικά κατασκευασμένο, πλήρως ηλεκτρικό εμπορικό όχημα 16 τόνων σχεδιασμένο για λειτουργίες εφοδιαστικής στο εσωτερικό της πόλης.

Η εταιρεία λέει ότι το πρωτότυπο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε έξι μήνες χρησιμοποιώντας το προτεινόμενο πλαίσιο προδιαγραφών παραγωγής και εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης του τελικού φορτηγού. Αυτό περιελάμβανε την μπαταρία υψηλής τάσης της Proterra και έναν ενσωματωμένο πίσω άξονα, ηλεκτροκινητήρα και μονάδα μετάδοσης που παρέχονται από την Meritor.

Το Volta Zero θα δοκιμαστεί από τους ίδιους τους μηχανικούς της εταιρείας και θα αξιολογηθεί από βασικούς πελάτες για να αποκτήσουν μια εικόνα για το πώς το φορτηγό θα ταιριάζει στις ατομικές τους απαιτήσεις. Η πλήρους κλίμακας παραγωγή οχημάτων με προδιαγραφές πελατών αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2022.

Η αποκάλυψη του πρωτότυπου πλαισίου Volta Zero είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρία, στο ταξίδι για την παραγωγή των πρώτων οχημάτων με προδιαγραφές πελατών σε περίπου 18 μήνες. Θα παρέχει στους σχεδιαστές και τους μηχανικούς ανατροφοδότηση και δεδομένα πραγματικών συνθηκών για την απόδοση του οχήματος.

Τα δεδομένα από το πρωτότυπο θα τροφοδοτήσουν επίσης τα πιλοτικά οχήματα που θα υποστηρίξουν την κατανόηση των πελατών για την ηλεκτροκίνηση των στόλων τους. Αλλά αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό παράδειγμα της ευέλικτης κουλτούρας και προσέγγισης που έχουν στην Volta Trucks. Ενώ οι παραδοσιακοί κατασκευαστές οχημάτων χρειάζονται χρόνια για να πραγματοποιήσουν αξιολογήσεις της αγοράς, διαδικασίες σχεδιασμού και ανάπτυξη οχημάτων, στη Volta Trucks εργάζονται με ταχύτητα επειδή γνωρίζουν ότι η παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για το κλίμα δεν μπορεί να περιμένει και οι πελάτες τους χρειάζονται οχήματα τώρα.

First running Volta Zero prototype chassis from Volta Trucks | Engine + Powertrain Technology International (enginetechnologyinternational.com)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tagged under

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin