Η Toyota επενδύει στην παραγωγή υβριδικών κιβωτίων ταχυτήτων

Η Toyota ανακοίνωσε μια επένδυση 240 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσθήκη αποκλειστικής γραμμής παραγωγής υβριδικών κιβωτίων ταχυτήτων στο εργοστάσιο Toyota Motor Manufacturing, στη Δυτική Βιρτζίνια (TMMWV) στο Μπάφαλο.

Η εταιρεία λέει ότι η επένδυση θα παράσχει νέο εξοπλισμό και λειτουργικές αναβαθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα της νέας σειράς είναι ότι θα επιτρέψει στα μέλη της ομάδας TMMWV να διαφοροποιήσουν το σύνολο των δεξιοτήτων τους και να παίξουν μεγαλύτερο ρόλο στη μελλοντική παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων της Toyota στη Βόρεια Αμερική.

«Η Toyota West Virginia προετοιμάζεται για τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς καθώς η ζήτηση αυξάνεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης οχημάτων», δήλωσε ο Srini Matam, πρόεδρος της TMMWV. «Η επένδυση θα χρηματοδοτήσει στοχευμένες βελτιώσεις που θα αυξήσουν την ευελιξία και την ανταγωνιστικότητά μας, επιτρέποντάς μας να είμαστε σε καλύτερη θέση να ανταποκρινόμαστε άμεσα στη μεταβαλλόμενη ζήτηση των πελατών για οχήματα υψηλότερης απόδοσης».

Η Toyota έχει δεσμευτεί να προσφέρει μια εξηλεκτρισμένη επιλογή σε ολόκληρη τη γκάμα οχημάτων της Toyota και Lexus έως το 2025. Η προώθηση της παραγωγής ηλεκτροκίνητων οχημάτων και των εξαρτημάτων τους, όπως υβριδικά κιβώτια ταχυτήτων, παίζει σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσει την Toyota να πετύχει τους στόχους της για ουδετερότητα άνθρακα.

«Αυτό το έργο είναι κάτι περισσότερο από ένα νέο προϊόν. Καταδεικνύει την ανάγκη για TMMWV και την πορεία μας προς τα εμπρός καθώς αυξάνουμε τις δυνατότητες του συστήματος μετάδοσης κίνησης για να υποστηρίξουμε καλύτερα το αυξανόμενο κατασκευαστικό αποτύπωμα της Toyota Motor North America κατασκευάζοντας οχήματα εκεί όπου τα πουλάμε», πρόσθεσε ο Matam.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από μια άλλη πρόσφατη επέκταση του εργοστασίου. Τον Φεβρουάριο, η TMMWV ανακοίνωσε επένδυση 210 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και πρόσθεσε 100 νέες θέσεις εργασίας για να επεκτείνει τη χωρητικότητα των γραμμών τετρακυλινδρων και V6 κινητήρων της.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin