Άνδρας βρίσκει το αυτοκίνητο του 20 χρόνια μετά. Είχε ξεχάσει που το είχε παρκάρει - Απίστευτο και όμως αληθινό.

Μία φορά στο Μπρούκλιν περπάτησα εκεί που σκέφτηκα ότι είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου για να βρω μόνο ότι ο δρόμος ήταν άδειος και ότι κάθε αυτοκίνητο είχε ρυμουλκηθεί για το γύρισμα μιας ταινίας. Μετά από 15 λεπτά μιας θυμωμένης συνομιλίας με την αστυνομία, το βρήκα. Το αυτοκίνητο καθόταν εκεί που πραγματικά το άφησα, περίπου 40 μέτρα από όπου σκέφτηκα ότι ήταν. "Τροχονόμε, είπα δεν θα το πιστέψετε, αλλά είμαι χαζός", και του εξήγησα.

Αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτόν τον τύπο στη Γερμανία που ξέχασε και έχασε το αυτοκίνητό του για 20 χρόνια.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, ήταν ένα Volkswagen Passat, το οποίο ο άντρας, τώρα 76 ετών, το είχε αναφέρει ότι το αγνοούσε από το 1997, αφού τον στάθμευσε σε γκαράζ στη Φρανκφούρτη και το ξέχασε. Πρόσφατα, ενώ το γκαράζ ήταν υπό κατεδάφιση, το Passat, ανακαλύφθηκε και πάλι αν και είναι πλέον ήταν πεθαμένο, σύμφωνα με την Augsburger Allgemeine.

Αυτό έγινε πριν από 20 χρόνια και σε κάποιο σημείο ο καθένας συμβιβάζεται. Κάποιος αρχίζει να ξεχνάει και μόνο μερικές φορές στα κρυφά σκέφτεται για το που θα μπορούσε να γυρίζει σήμερα.

Και μια μέρα η αστυνομία τηλεφωνεί.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε.

Ή μάλλον, δεν είχε φύγει ποτέ.

Για δύο δεκαετίες, ήταν ακριβώς ο τόπος όπου ο οδηγός του το πάρκαρε κάποτε. Στο γκαράζ ενός βιομηχανικού κτιρίου, σκουριάζει σιωπηλά. Και αυτό πιθανότατα θα συνεχιστεί για λίγο, αφού το οίκημα δεν είχε απελευθερωθεί για κατεδάφιση. Μόνο τώρα το ξεχασμένο αυτοκίνητο κέρδισε ξανά την προσοχή.

Ωστόσο, όταν βρέθηκε από τα "Αζήτητα", ο 76χρονος ιδιοκτήτης έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι η παλιά του αγάπη απλώς σκουριάζει. Έτσι λοιπόν το τελευταίο ταξίδι οδήγησε το αυτοκίνητο στο μνημείο της ανακύκλωσης.

Αυτό είναι πολύ αληθινό.

Το αυτοκίνητό μου, επίσης, δεν είχε πάει ποτέ, τόσο μακριά ώστε αν μην μπορώ να το βρω και κάπως έτσι τέλειωσε η όμορφη ιστορία που εξιστόρησε ο φίλος μας στο τροχονόμο για να πάρει το αυτοκίνητό του πίσω!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter