Δημήτρης Αναστασίου: Νο 1 Πιστοποιημένο Συνεργείο CNG με ποσοστό επιτυχίας 81,6%

Πριν από δύο χρόνια περίπου η ΔΕΠΑ σε συνεργασία με την TUV Austria απηύθυνε πανελλαδική πρόσκληση για πιστοποιήσεις συνεργείων. Πιο συγκεκριμένα αυτό αφορούσε ένα Ιδιωτικό Πρωτόκολλο Μετασκευής Οχημάτων με καύσιμο CNG από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Το «παρόν» έδωσαν περισσότεροι από 45 εκπρόσωποι συνεργείων οι οποίοι είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή για ένταξη, κατόπιν αξιολόγησης, στο Δίκτυο ανεξάρτητων πιστοποιημένων συνεργείων μετατροπής αυτοκινήτων με συστήματα CNG.

Οι πρώτοι αυτοί επισκευαστές που υπέβαλαν έναν πλήρη φάκελο μετά από δεδομένες διαδικασίες εκπαίδευσης και ελέγχου, ολοκληρώθηκαν και παρουσιάστηκαν τα πρώτα πιστοποιημένα Συνεργεία που αναρτήθηκαν και στο επίσημο site της ΔΕΠΑ. http://www.fisikon.gr/synergeia.html. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρουν τον Δ. Αναστασίου από την Χαλκίδα να είναι το Συνεργείο με την μεγαλύτερη βαθμολογία.

anastasiou

Τον επισκεφθήκαμε και μας έδωσε την παρακάτω συνέντευξη:

Αγαπητέ κύριε Αναστασίου είστε πρώτος στην τελική βαθμολογία της TUV Austria. Πως νοιώθετε για την επιτυχία σας αυτή;

Η επιτυχία αυτή της τελικής βαθμολογίας από την TUV AUSTRIA με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος που κατάφερα να επιτύχω ένα τόσο δύσκολο στόχο σε μία τόσο μεγάλη εταιρία. (ΔΕΠΑ-FISIKON).

Τι σημαίνει αυτό για το συνεργείο σας και εσάς τον ίδιο προσωπικά;

Αυτό για το συνεργείο σημαίνει ότι το επίπεδο της εργασίας μας έχει πιο ποιοτικά και υψηλά στάνταρ. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας μεθοδικότητας και στρατηγικής που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Όσο για μένα προσωπικά, είναι μια ψυχική και επαγγελματική αναγνώριση.

Η πιστοποίηση αυτή σας έχει βοηθήσει επαγγελματικά στην αύξηση των τοποθετήσεων/διελεύσεων;

Η ένταξη μας μέσα στο δίκτυο της ΔΕΠΑ-FISIKON μας έχει βοηθήσει επαγγελματικά. Υπάρχει μέγαλο ενδιαφέρον από τους πελάτες μας, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο κενό αυτή τη στιγμή λόγω σταθμού φυσικού αερίου (CNG) στη περιοχή μας.893721555R

anastasiou2

Με ποια συστήματα CNG δουλεύετε;

Έχουμε ξεκινήσει και έχουμε κλείσει συνεργασία από το Μάρτιο του 2010 με την LANDIRENZO όσον αφορά το CNG, το LPG και φυσικά το Dieselblend (μικτή καύση) σε πετρελαιοκινητήρες.

Tι είδους δεξαμενές χρησιμοποιείτε;

Οι δεξαμενές που χρησιμοποιώ είναι από μεταλλικές και συνθετικές (carbon).

Έχετε κάνει ποτέ μετατροπή DieselBlend;

Μετατροπή Dieselblend δεν έχουμε κάνει ακόμη, αλλά ετοιμάζουμε ένα project με μια μεγάλη εταιρία που φέρνει κάποια επαγγελματικά οχήματα Diesel.

Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στους συναδέλφους σας;

To μήνυμα που θέλω να στείλω είναι, πώς όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και λειτουργείς με μεθοδικότητα πάντα εκπληρώνεις τους στόχους σου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter