Συμπεράσματα από τη Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου & Ανοιχτή Συζήτηση Ινστ. ΙΔΕΕΑ για την Παράνομη Αφαίρεση DPF [Video]

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου & Ανοιχτή Συζήτηση Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ για την Παράνομη Αφαίρεση DPF. Δημοσιογράφοι, ΙΚΤΕΟ, Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ, πρόεδροι σωματείων καθώς και ανεξάρτητα συνεργεία μέχρι και εταιρείες λιπαντικών συμμετείχαν ενεργά παίρνοντας θέση ή θέτοντας ερωτήματα τα οποία απάντησε η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ.
Ολες οι απόψεις που ακούστηκαν, συγκλίνουν στην πάταξη της κάθε παράνομης ενέργειας που έχει πλέον γίνει μάστιγα.

  • Η παράνομη αφαίρεση των φίλτρων μικροσωματιδίων πετρελαίου αιθάλης DPF παίρνει διαστάσεις επιδημίας ειδικά στα επαγγελματικά οχήματα
  • Παρέμβαση και του YME για τα φίλτρα αιθάλης
  • Ζητά από τα ΙΚΤΕΟ να μπουν στο κυνήγι των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων
  • Συνυπεύθυνοι και οι επισκευαστές που εμπλέκονται και δεν γνωρίζουν τις ευθύνες τους

Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ επανήλθε στο θέμα της παράνομης αφαίρεσης των φίλτρων αιθάλης (DPF) συνεχίζοντας τη προσπάθεια ενημέρωσης του επισκευαστικού κλάδου αλλά και των δημοσιογράφων και όλων των εμπλεκομένων φορέων για την συμμετοχή μιας μειοψηφίας επισκευαστών στη παράνομη εργασία αφαίρεσης που συνήθως είναι απαίτηση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Μεταξύ αυτών συμμετείχε και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με εκπρόσωπό τον Κο Λάτσινο Ανδρέα,  Διευθυντή τμήματος Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων.

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή DOWNLOAD PDF που μας έστειλε με τις ενέργειες του ΥΜΕ που φτάνουν μέχρι και τις Βρυξέλες,
καθώς και την εισήγηση του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ DOWNLOAD PDF από τον Τεχνικό Διευθυντή Γ. Καπετανάκη και τις προτάσεις μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την διαδικτυακή συνέντευξη και την ανοιχτή συζήτηση στο ακόλουθο βίντεο από το κανάλι μας ideeagr στο Youtube. 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter