Σώστε την καρδιά του αυτοκινήτου σας !!!

Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του λιπαντικού κινητήρα είναι η λίπανση όλων των κινούμενων μερών ώστε να αποφεύγεται η τριβή μεταξύ των μετάλλων.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου το λιπαντικό χάνει σταδιακά αυτή την ικανότητα λόγω μείωσης του ιξώδους του. Από κάποιο σημείο και μετά, δεν εξασφαλίζεται η σωστή πίεση λιπαντικού στον κινητήρα εμποδίζοντας την  επαρκή λίπανση όλων των μερών.

protec nanoΑποτέλεσμα είναι η συνεχής αύξηση φθοράς και τελικά σημαντικές ζημιές ή επισκευές που στην πλειονότητα τους κοστίζουν.

Ένας τρόπος για να επιβραδύνετε σημαντικά την παραπάνω κατάσταση είναι το Nano Engine Protect & Seal της PRO-TECHELLAS/BluechemGROUP.

Το προϊόν σχηματίζει ένα υψηλά ενεργό αντιτριβικό στρώμα Nano στο λιπαντικό, που προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα από τη φθορά. Εγγυάται άμεση λίπανση όλων των εξαρτημάτων στην ψυχρή εκκίνηση, διατηρεί τις φλάντζες και τα Ο ρινγκ εύκαμπτα, εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία του κινητήρα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων και σημαντική μείωση του θορύβου.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά:

  • Υψηλά ενεργή προστασία από τη φθορά
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όλων των εξαρτημάτων
  • Βελτίωσης απόδοσης του κινητήρα
  • Μείωση κατανάλωσης λαδιού και καυσίμου
  • Μείωση θορύβων

Τα παραπάνω αποτελέσματα έχουν επικυρωθεί εκτεταμένα, από ανεξάρτητο έλεγχο του  TÜV Thürinen που επιβεβαιώνει την πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα του Nano Engine Protect & Seal

Προστίθεται απευθείας στο ρεζερβουάρ μετά από την αλλαγή λαδιού.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter