Ο πάγκος ελέγχου Carbon Zapp CRU.2R Diesel θα είναι επίσημα μια Εγκεκριμένη Λύση Δοκιμής για μπεκ VDO Common-Rail με τεχνολογία EU5.

  • Το δίκτυο VDO DRS εξασφαλίζει δοκιμές υψηλής ποιότητας, επιδιόρθωση και κωδικοποίηση IIC για μπεκ VDO Common-Rail με τη χρήση του πάγκου ελέγχου Carbon Zapp CRU.2R Diesel.
  • Μοναδικό σήμα ενεργειακού ελέγχου εγκεκριμένο από την VDO, ελέγχει τα μπεκ Common-Rail EU5 σε πάγκους ελέγχου Carbon Zapp Diesel
  • Τα επίσημα σχέδια ελέγχου μπεκ VDO θα ανακοινωθούν
  • Οι επισκευές VDO Common-Rail πραγματοποιούνται από Εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της VDO DRS μόνο με ειδικά εργαλεία, αρχικά εξαρτήματα επισκευής, τεχνογνωσία και μόνο εξουσιοδοτημένους πάγκους δοκιμών CR

Η Carbon Zapp έχει βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές δοκιμών των πάγκων ελέγχου diesel, επιτρέποντας τώρα στους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες VDO DRS, εξοπλισμένους με μονάδες Carbon Zapp CRU.2R, να δοκιμάσουν, να επιδιορθώσουν και να κωδικοποιήσουν τα μπεκ EU5 Common-Rail της Ευρωπαϊκής μάρκας VDO χάρη στις προηγμένες δυνατότητες δοκιμών του πάγκου για τον έλεγχο των μπεκ που εφαρμόζουν Ενεργειακά Ελεγχόμενο σήμα.

Τα συνεργεία που είναι ήδη συνεργάτες της VDO DRS και είναι εξοπλισμένα με τον πάγκο ελέγχου Carbon Zapp CRU.2R πρέπει να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους και να επιβεβαιώσουν τη βαθμονόμηση του κατασκευαστή της μονάδας για να λάβουν την εγκεκριμένη λύση για μπεκ VDO CR. Νέοι πελάτες, μπορούν να παραγγείλουν τη μονάδα ήδη με το εγκεκριμένο λογισμικό από την VDO. Έχοντας αναπτυχθεί τόσο από την Carbon Zapp όσο και από την VDO σε στενή συνεργασία, τα νέα σχέδια ελέγχου εγκρίνονται από την VDO για κωδικοποίηση IIC σε μπεκ Common-Rail.

Η Carbon Zapp παρέχει τα σχέδια δοκιμών που περιλαμβάνουν τιμές ελέγχου για μπεκ VDO Common-Rail στο λογισμικό AZO που περιλαμβάνεται και κατά την εγγραφή τους σε ετήσια βάση, ενημερώνεται αυτόματα μέσω του Διαδικτύου σε όλες τις μονάδες. Οι μονάδες απαιτούν έναν Κωδικό Ενεργοποίησης ο οποίος μπορεί να παρασχεθεί μόνο από την έδρα της Carbon Zapp προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η εγκεκριμένη λύση δοκιμής VDO. Η VDO παρέχει στους συνεργάτες της DRS τις οδηγίες επισκευής καθώς και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για επισκευές μπεκ CR.

Εξουσιοδότηση για συνεργεία

Με την εξουσιοδότηση, η VDO εξασφαλίζει μόνο συνεργεία συνεργατών DRS με τον πάγκο ελέγχου CRU.2R Diesel της Carbon Zapp, την απαιτούμενη τεχνογνωσία και τα αρχικά εξαρτήματα επισκευής θα ελέγξουν, θα επισκευάσουν και θα κωδικοποιήσουν τα μπεκ VDO Common-Rail. Όλα τα άλλα εργαστήρια που διαθέτουν τη μονάδα CRU.2R θα είναι σε θέση να ελέγχουν επίσημα τα μπεκ VDO Common-Rail και να επαληθεύουν την ακρίβεια της κωδικοποίησης. Το παγκόσμιο μας δίκτυο μπορεί να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σε ενδιαφερόμενους συνεργάτες Diesel.


Στοιχεία της εταιρείας

Η Carbon Zapp ιδρύθηκε το 1989 από τον Bill Pantazis. Ως κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού και εργαλείων επισκευής μπεκ αυτοκινήτων, η Carbon Zapp διαθέτει το εργοστάσιο παραγωγής της στην Αθήνα και ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο σε όλες τις ηπείρους. Πρόσφατα, η εταιρεία επεκτάθηκε στη Γερμανία δημιουργώντας τα γραφεία της και την κεντρική της διοίκηση. Η Carbon Zapp είναι εστιασμένη στην κατασκευή λύσεων για την εξυπηρέτηση αυτοκινήτων, παρέχοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων, επενδύοντας συνεχώς στην Έρευνα και Ανάπτυξη και προσφέροντας αποτελεσματική υποστήριξη. Με τη σημερινή εκθετική αύξηση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Carbon Zapp προσφέρει λύσεις για ένα πιο υγιεινό και λιγότερο ρυπογόνο περιβάλλον, με εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή πάγκων επισκευής μπεκ πετρελαίου και βενζίνης, οι οποίοι έχουν γίνει πρότυπο για μεγάλους ΟΕ και γενικά συνεργεία.

Η καινοτομία είναι το κλειδί για τη συνεχή ανάπτυξη και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημαCarbon Zapp

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter