Φροντίστε το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας OXICAT

Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, αλλάζουν και οι συνθήκες οδήγησης π.χ. για να θερμανθεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ο κινητήρας δουλεύει στο ρελαντί μεγαλύτερη διάρκεια και με μεγαλύτερη συχνότητα, με αποτέλεσμα την παρατεταμένη φάση ψυχρής εκκίνησης. Επιπλέον, ο παγετός σημαίνει και χαμηλές ταχύτητες.

Αυτές οι αλλαγές οδηγικής συμπεριφοράς είναι κατανοητές αλλά προκαλούν αύξηση καταλοίπων σε ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων. Η PRO-TEC HELLAS/BluechemGroup δίνει τη λύση με τo OXICAT!

Φροντίστε το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας OXICAT στο ξεκίνημα και στο τέλος της χειμερινής περιόδου.

Συνιστάται τακτική χρήση κάθε 3 μήνες.

Αποδεδειγμένη ποιότητα: λόγω του ότι το εξαιρετικά δραστικό πρόσθετο διασκορπίζεται κατά την εφαρμογή σε ολόκληρο το σύστημα ψεκασμού, καύσης και καυσαερίων, θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι δεν βλάπτει όλα τα στοιχεία NBR (συνδέσμους, σωληνώσεις κ.α.) . Γι αυτό και αναθέσαμε στο εργαστήριο Phoenix Compounding Technology GmbH (μέρος της  ContiTech AG) να ελέγξει τη συμβατότητα.

Το αποτέλεσμα απέδειξε ότι δεν υπήρχε απολύτως καμία αρνητική επίδραση στην κατάσταση των παραπάνω στοιχείων. Γι αυτό και το OXICAT είναι πλήρως εγκεκριμένο, με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter