H MOOG ως Επίσημος προμηθευτής εξαρτημάτων συστημάτων Διεύθυνσης και Ανάρτησης στο NASCAR Whelen Euro Series™

H MOOG® επιστρέφει ως Επίσημος προμηθευτής εξαρτημάτων συστημάτων Διεύθυνσης και Ανάρτησης για το ανερχόμενο πρωτάθλημα NASCAR Whelen Euro Series™.

Κάθε αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα του 2018 θα βασίζεται σε κορυφαία εξαρτήματα συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης MOOG®.

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα MOOG® της Federal-Mogul Motorparts ξεκίνησε την δεύτερη χρονιά ως επίσημος προμηθευτής εξαρτημάτων συστημάτων διεύθυνσης και ανάρτησης του πρωταθλήματος NASCAR Whelen Euro Series™, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και συναρπαστικά πρωταθλήματα αγώνων στην Ευρώπη. Τα εξαρτήματα MOOG, τα οποία για 52 συνεχόμενα έτη έχουν οδηγήσει τους πρωταθλητές του πρωταθλήματος Monster Energy NASCAR® Cup Series της Βορείου Αμερικής, τοποθετούνται στο αυτοκίνητο του κάθε αγωνιζόμενου στο πρωτάθλημα NASCAR Whelen Euro Series του 2018. Οι περσινοί πρωταθλητές του EuroNASCAR, Alon Day και Thomas Ferrando, έφτασαν επίσης στη νίκη με τη χρήση εξαρτημάτων MOOG.

Η MOOG είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς aftermarket, γνωστή για την τελευταία λέξη στην τεχνολογία και την εξαιρετική ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση. Από αυτή την μεγάλη χορηγία επωφελούνται όλοι οι συμβαλλόμενοι – συμπεριλαμβανομένων των ομάδων, των οδηγών και των θεατών – αναδεικνύοντας αυτό το είδος αγώνων καθώς και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της επιλογής των εξαρτημάτων MOOG

Jérôme Galpin, πρόεδρος και CEO του πρωταθλήματος NASCAR Whelen Euro Series

moog1

Το αγωνιστικό ημερολόγιο του 2018 αποτελείται από 12 γύρους σε πίστες στην Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Γερμανία και το Βέλγιο. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε 14-15 Απριλίου, στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια, στην Ισπανία, και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2021 στην πίστα του Βελγίου Zolder. Επίσης, θα διεξαχθεί και ένας αγώνας στο Tours της Γαλλίας, το Oval World Challenge, 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου.

Άλλοι αγώνες που περιλαμβάνονται είναι:

  • 19-20 Μαΐου Franciacorta, Ιταλία (Γύροι 3 & 4)
  • 9-10 Ιουνίου Brands Hatch, Αγγλία (Γύροι 5 & 6)
  • 15-16 Σεπτεμβρίου Hockenheim, Γερμανία (Ημιτελικοί)

Με έναρξη το 2012, το πρωτάθλημα NASCAR Whelen Euro Series περιλαμβάνει αυτοκίνητα NASCAR® με ισχυρούς κινητήρες V8 ισχύος 400 ίππων. Το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, – ELITE, για επαγγελματίες και ημι-επαγγελματίες οδηγούς και ELITE 2, που περιορίζεται σε νέους οδηγούς με βαθμονόμηση επιπέδων Silver και Bronze. Περισσότεροι από 150.000 θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες NASCAR Whelen Euro Series το 2017. Παρουσιάστηκε επίσης το νέο σήμα για το 2018, συμβαδίζοντας με τα 70 και πλέον χρόνια κληρονομιάς των αυθεντικών Αμερικανικών αγώνων NASCAR®.

moog2

Paul Tersi, διευθυντής της Federal-Mogul Motorparts EMEA

Το επιθετικό στυλ των αγώνων του πρωταθλήματος EuroNASCAR’, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο κοινό των αγώνων αυτοκινήτων ανά την Ευρώπη. Η πρωτοποριακή χορηγία βασίζεται στα 52 χρόνια ύπαρξης της MOOG στους αγώνες NASCAR® και στην κληρονομιά περίπου 100 ετών στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων. Κάθε ελιγμός που θα δούνε οι θεατές στο πρωτάθλημα NASCAR Whelen Euro Series αυτή τη σαιζόν θα βασίζεται αποκλειστικά σε εξαρτήματα MOOG

Paul Tersi, διευθυντής της Federal-Mogul Motorparts EMEA

Η σαιζόν του 2018 είναι σημαδιακή για διάφορους λόγους για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος NASCAR Whelen Euro Series, με νέες ομάδες και διάφορους αναγνωρισμένους οδηγούς να εντάσσονται στον ανταγωνισμό. Τον Δεκέμβριο, η ομάδα GoFas Racing του Αμερικανικού NASCAR Cup ή η ομάδα αγώνων αντοχής Pegasus Racing, ενώ η Solaris Racing ανακοίνωσε τον δημοφιλή οδηγό Francesco Sini και το αυτοκίνητο Chevrolet με το νούμερο #12 να αγωνίζονται στην κατηγορία ELITE. Επιπλέον, ο γνωστός Βέλγος ποδηλάτης αγώνων και παγκόσμιος πρωταθλητής, Tom Boonen έκανε την μετάβαση στους τέσσερις τροχούς φέτος, και το πρωτάθλημα έχει προσελκύσει κι άλλους ανταγωνιστές στις δοκιμαστικές ημέρες πριν την έναρξη της σαιζόν.

Για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα MOOG, επισκεφθείτε την σελίδα moogparts.eu.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter