Το μέλλον των διαγνωστικών οχημάτων έφτασε στο σήμερα

Τα νέα και άκρως καινοτόμα MEGA MACS X της Hella Gutmann είναι μια επανάσταση στα διαγνωστικά οχημάτων.

Είναι το αποτέλεσμα μιας πλήρους επανεξέτασης του τι πραγματικά απαιτούν οι τεχνικοί οχημάτων – τώρα, καθώς και στο μέλλον.

Απομονώνοντας τα βασικά στοιχεία της συσκευής διάγνωσης και καθιστώντας κάθε στοιχείο πλήρως προσαρμόσιμο, το mega macs X είναι μια καινοτόμος λύση που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία. Επιτρέπει στα ανεξάρτητα συνεργεία να συμβαδίζουν με τις συνεχείς προόδους της τεχνολογίας των οχημάτων, ενώ παράλληλα προστατεύεται από τον γρήγορο ρυθμό απαξίωσης που συχνά επηρεάζει τα συμβατικά διαγνωστικά εργαλεία.

hella Gudmann MEGA MACS X 7

Βάζοντας τη δύναμη στα χέρια σας

Χωρίς ενσωματωμένη οθόνη ή πληκτρολόγιο, το mega macs X συνδέεται ασύρματα με την εξωτερική οθόνη και συσκευή εισόδου που προτιμάτε, είτε πρόκειται για tablet, notebook ή υπολογιστή με Windows, Mac OS, Linux ή Android.

Μια σειρά επιλογών λογισμικού και αξεσουάρ διασφαλίζει ότι το mega macs X παρέχει τη βέλτιστη διαγνωστική λύση όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις του συνεργείου σας – τώρα και καθώς οι ανάγκες σας αυξάνονται.

Κάθε ενότητα λογισμικού προσφέρει διαφορετικούς βαθμούς λειτουργικότητας, από βασικές δυνατότητες έως προηγμένες δυνατότητες. Απλώς επιλέξτε την κατάλληλη ενότητα λογισμικού για τις τρέχουσες απαιτήσεις του εργαστηρίου σας και αναβαθμίστε εύκολα ανά πάσα στιγμή, ώστε να πληρώνετε μόνο για ό,τι χρειάζεστε.

hella Gudmann MEGA MACS X 2

Βασικά χαρακτηριστικά

✓ Ένα καινοτόμο διαγνωστικό εργαλείο που σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε τη συσκευή εισόδου και προβολής που προτιμάτε, καθώς και τη λειτουργικότητα που απαιτεί το συνεργείο σας
✓ Συμβατό με υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές ή tablet με λειτουργικό σύστημα Windows, Apple, Android ή Linux
✓ Υποστηρίζει διασυνδέσεις CAN FD και DoIP για νέα μοντέλα οχημάτων όπως τα Skoda Octavia, Volvo XC 90 και Volkswagen Golf 8
✓ Πολλαπλά επίπεδα συνδρομής λογισμικού με τους πρώτους 12 μήνες άδεια χρήσης λογισμικού (απαιτείται συνεχής συνδρομή στη συνέχεια)
✓ Διαθέσιμες λειτουργίες καθοδηγούμενης μέτρησης, βαθμονόμησης ADAS και e-mobility
✓ Ενσωματωμένος έλεγχος ταυτότητας πύλης ασφαλείας (security gateway authentication)
✓ Επαγωγική φόρτιση

Ισχυρό, ικανό και κατασκευασμένο για να διαρκεί

Εξειδικευμένα σχεδιασμένο και με φουτουριστική εμφάνιση, το mega macs X είναι συμπαγές και στιβαρό, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να καλύψει κάτι παραπάνω από τις απαιτήσεις των πολυάσχολων συνεργείων.

hella Gudmann MEGA MACS X 3
 
Ένας ενσωματωμένος βραχίονας στο πίσω μέρος της συσκευής επιτρέπει στα mega macs X να συνδέονται εύκολα σε ένα παράθυρο οχήματος όταν χρησιμοποιείται, το βύσμα OBD διαθέτει ενσωματωμένο φακό που καθιστά πιο γρήγορη και ευκολότερη τη σύνδεση της συσκευής με το όχημα, επαγωγική φόρτιση που μειώνει τον αριθμό των καλωδίων και μια πράσινη γραμμή LED υποδεικνύει την πρόοδο του διαγνωστικού ελέγχου.

Στο εσωτερικό, η υπερσύγχρονη ισχύς επεξεργασίας επιτρέπει την γρήγορη διάγνωση και επισκευή, ενώ υποστηρίζονται οι πιο πρόσφατες διεπαφές επικοινωνίας, όπως το CAN FD και το DoIP.

Φιλικό προς το χρήστη

Η ρύθμιση είναι εύκολη, χάρη σε έναν οδηγό βήμα προς βήμα ή με απλή σάρωση ενός κωδικού QR για την έναρξη της διαδικασίας και με όλες τις διαγνωστικές διαδικασίες που λειτουργούν χρησιμοποιώντας ξεχωριστή οθόνη και συσκευή εισόδου της επιλογής σας – είτε tablet, notebook ή Η/Υ – δεν χρειάζεται να μεταφέρετε ένα βαρύ διαγνωστικό εργαλείο.

Προαιρετικά: Μονάδα μέτρησης υψηλής και χαμηλής τάσης MT-HV

hella Gudmann MEGA MACS X 4

Η μονάδα μέτρησης MT-HV, η οποία έχει προσαρμοστεί επιπλέον για τα mega macs X, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εργασία σε ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα. Αποτελείται από μια σταθερά ενσωματωμένη τεχνολογία μέτρησης υψηλής τάσης και μια υποδοχή μονάδας, στην οποία μπορείτε να εισάγετε τις ήδη υπάρχουσες μονάδες μέτρησης χαμηλής τάσης MT 56 και MT 77. Χάρη σε αυτό το MT-HV μετατρέπεται σε ασύρματη μονάδα μέτρησης για Μετρήσεις Υψηλής Τάσης και Χαμηλής Τάσης – αυτή είναι μια κερδοφόρα λύση, ειδικά εάν έχετε ήδη μια πρόσθετη μονάδα ενός mega mac 56/77. Προαιρετικά μπορείτε να αγοράσετε το MT-HV και το MT 77 σε ένα πακέτο.

Τεχνολογικές μετρήσεις μονάδων για τα mega mac X

hella Gudmann MEGA MACS X 5

Το προαιρετικό MT-USB συνδέεται με τους mega macs X μέσω της υποδοχής USB και το μετατρέπει σε ένα πρακτικό πολύμετρο δύο καναλιών για μετρήσεις τάσης έως και 60 V, καθώς και μετρήσεις ρεύματος και αντίστασης (ανάλογα με τον τύπο άδειας).

Εναλλακτικά, η μονάδα τεχνολογίας μέτρησης premium MT-X παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων με κλίμακα έως και 1000 volt DC, ενώ συνδέεται ασύρματα με τους mega mac X μέσω Bluetooth για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Tablet Hella Gutmann   

hella Gudmann MEGA MACS X 6

Το προαιρετικό Tablet Hella Gutmann είναι ένα ισχυρό tablet Android που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα mega macs X. Με εστίαση μόνο στις βασικές λειτουργίες της συσκευής, το HGS Tablet μπορεί να λειτουργεί με μέγιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Περιλαμβάνονται δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιτρέπουν την αποστολή διαγνωστικών αναφορών απευθείας από το tablet.

Διαθέτει αντικραδασμικό περίβλημα, σχεδιασμένο για να προστατεύει το tablet από πτώσεις σε τσιμεντένιο πάτωμα από ύψος έως και 4 μέτρα και βάση σύνδεσης/φόρτισης με βασικές διεπαφές (όπως HDMI και ethernet) που επιτρέπουν τη σύνδεση άλλες συσκευές.

Πηγή: Εκθεση Automechanika 2022
https://www.hella.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ
Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 068362203000

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin