Καθαρισμός συστήματος DIESEL από την PROTEC

Κατά την διάρκεια λειτουργίας του κινητήρα, συσσωρεύεται  μόλυνση και κατάλοιπα  ρητινών που χειροτερεύουν την καύση. Συνέπειες είναι η μειωμένη απόδοση κινητήρα και η αυξημένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, υπάρχει αύξηση  καπνού και αιθάλης με αρνητική επίδραση στις εκπομπές καυσαερίων. Προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα, συστήνεται να καθαρίζεται τακτικά το σύστημα καυσίμου πετρελαίου.

Η PRO-TECHellas προσφέρει τις παρακάτω λύσεις:

Diesel System Cleaner – το κλασικό καθαριστικό

Η σωστή επιλογή για τον πλήρη καθαρισμό του συστήματος καυσίμου πετρελαιοκινητήρων, ειδικά παλαιότερης γενιάς με τεχνολογία συστήματος άμεσου ψεκασμού και common rail. Αφαιρεί τα κατάλοιπα μόλυνσης, ρητινών και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τέλεια λίπανση και προστασία του συστήματος ψεκασμού και της περιοχής του άνω μέρους κυλίνδρου. Επιπλέον, η αιθάλη και οι θόρυβοι μειώνονται αισθητά και βελτιώνεται η συμπεριφορά ψυχρής εκκίνησης.

Diesel System Super Clean – το καθαριστικό ισχυρής δράσης

Ειδικό για κινητήρες common rail και αντλίας-ψεκασμού με τούρμπο, καταλύτη και φίλτρα σωματιδίων. Ο πιο ολοκληρωμένος και ουσιαστικός  καθαρισμός για την  μόλυνση από το ρεζερβουάρ έως το θάλαμο καύσης. Εκτός από την εξαιρετική καθαριστική δράση, προσφέρει προστασία λίπανσης  της περιοχής του άνω μέρους κυλίνδρου και βελτίωση του ψεκασμού καυσίμου.

Common Rail Diesel System Clean & Protect – πρόληψη και προστασία

Ολοκληρωτικός καθαρισμό , ειδικά σε συστήματα πετρελαίου υψηλής πίεσης και άμεσου ψεκασμού (common rail, αντλίας-ψεκασμού) με φίλτρα σωματιδίων. Αφαιρεί αποτελεσματικά την μόλυνση και τα κατάλοιπα ρητινών και εξασφαλίζει ιδανική λίπανση σε όλο το σύστημα και ειδικά στην αντλία υψηλής πίεσης . Είναι αξιοσημείωτες οι ιδιότητες δέσμευσης νερού που απορροφούν ή διασπούν τα μόρια νερού και την υγρασία. Επιπλέον, εξασφαλίζεται ο ιδανικός ψεκασμός καυσίμου , μειώνεται ο σχηματισμός καπνού και αιθάλης και βελτιώνεται η ψυχρή εκκίνηση.

Triple X Plus– συνδυαστικά με την συσκευή Clearflow

Τα εξαιρετικά κολλώδη και δύσκολα κατάλοιπα στην εισαγωγή των πετρελαιοκινητήρων αποτελούν υπόθεση του ειδικού επαγγελματία μηχανικού. Σε συνδυασμό με την συσκευή Clearflow,  το Triple X Plus αφαιρεί όλη την μόλυνση από το σύστημα βαλβίδων και την εισαγωγή, ειδικά από τις βαλβίδες εισαγωγής, τα δαχτυλίδια πιστονιών και ολόκληρο τον θάλαμο καύσης. Η ταυτόχρονη  λίπανση που προσφέρει , προστατεύει την μονάδα από επικαθήσεις. Ως αποτέλεσμα των επιδράσεων της συσκευής επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών καυσαερίων.

Η PRO-TEC Hellas/BluechemGroup είναι στη διάθεση σας για να προτείνει το κατάλληλο προϊόν πετρελαίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter