Η Nissens λανσάρει στην Automechanika 2018 Υπερσυμπιεστές, Βαλβίδες EGR και Δοχεία Διαστολής στην γκάμα των προϊόντων της

Ο κατασκευαστής συστημάτων ψύξης κινητήρων και κλιματισμού με έδρα την Δανία, Nissens A/S, λανσάρει ένα νέο τμήμα προϊόντων στην Automechanika Frankfurt. Το τμήμα αυτό θα ονομάζεται “Αποδοτικότητα & Εκπομπές καυσαερίων” και μέχρι στιγμής καλύπτει δύο εντελώς νέες ομάδες προϊόντων που δεν προσφερόντουσαν προηγουμένως από την Nissens – Υπερσυμπιεστές και Βαλβίδες EGR για επιβατικά αυτοκίνητα. Το λανσάρισμα της νέας αυτής κατηγορίας, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης Intercoolers, είναι η αρχή μιας επιθετικής προσέγγισης προϊόντων από την Nissens.

Ο αντιπρόεδρος Klavs T. Pedersen, εξηγεί:

Είναι σημαντικό για την Nissens να αποτελεί ένα στρατηγικό και πολύτιμο συνεργάτη των πελατών μας και να ακούμε τις ανάγκες τους. Με την εμπειρία μας στο λανσάρισμα προηγμένων προϊόντων, πολλοί μας έχουν προσεγγίσει σχετικά με τους Υπερσυμπιεστές και τις βαλβίδες EGR. Υπάρχει ανάγκη για ένα υψηλής ποιότητας προϊόν μετά την πώληση και εναλλακτική λύση για την ΟΕ, την οποία επιλέξαμε να καλύψουμε κατόπιν αιτήματος των πελατών μας. Με την κυκλοφορία των Υπερσυμπιεστών και των Βαλβίδων EGR μπορούμε, ως μία από τις μοναδικές εταιρείες που δεσμεύονται 100% στην αγορά ανταλλακτικών, να προσφέρουμε μια σειρά από ολοκαίνουργους Υπερσυμπιεστές και Βαλβίδες EGR που ταιριάζουν με την ποιότητα των προϊόντων OE.

Klavs T. Pedersen, αντιπρόεδρος Nissens A/S

Μια μακρά διαδικασία

Η ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων Nissens “Αποδοτικότητα & Εκπομπές καυσαερίων” έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς η εταιρεία ξεκίνησε το project το 2014. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 1.000 υπερσυμπιεστές στην αγορά ως μέρος ενός εκτεταμένου πεδίου δοκιμών, οι υψηλότερης ποιότητας υπερσυμπιεστές από τη Nissens βρίσκονται στους δρόμους.

Είχαμε έναν σαφή στόχο, δηλώνοντας ότι αν θέλαμε να λανσάρουμε υπερσυμπιεστές, τότε δεν θέλαμε να κάνουμε συμβιβασμούς σε οποιαδήποτε πτυχή τους. Ως εκ τούτου, διεξήγαμε μια περίπλοκη διαδικασία ανασχεδιασμού και δοκιμ;ών, ενώ ταυτόχρονα διεξήγαμε επιτυχώς δοκιμές πεδίου στη Δανία, την Πολωνία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Αυτό μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες για τα προϊόντα προτού τα παρουσιάσουμε στην Automechanika 2018 και αποδείξαμε ότι είχαμε κάτι μοναδικό να προσφέρουμε στην αγορά

συνεχίζει ο Klavs T. Pedersen, αντιπρόεδρος Nissens A/S

Οι Υπερσυμπιεστές της Nissens θα είναι διαθέσιμοι από 11 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ οι Βαλβίδες EGR θα παρουσιαστούν το 2019.

Βάζουμε ακόμα τις τελικές πινελιές στην σειρά EGR, αλλά δεν θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2019. Τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύουμε έντονα για το προϊόν, αλλά εξακολουθούμε να επιθυμούμε να διεξάγουμε δοκιμές και έρευνες στις βαλβίδες που θα προσφέρουμε. Οι εκτεταμένες δοκιμές και οι ποιοτικές μας διαδικασίες είναι οι βασικές και θέλουμε μόνο να κυκλοφορήσουμε προϊόντα που μπορούν να ταιριάξουν με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας του ΟΕ

εξηγεί ο Klavs T. Pedersen, αντιπρόεδρος Nissens A/S

Μια ισχυρότερη προσφορά για φορτηγά

Δεν είναι μόνο οι Υπερσυμπιεστές και οι Βαλβίδες EGR που είναι νέα για τη Nissens. Τα δοχεία διαστολής για φορτηγά λανσάρονται επίσης - και έχουν δοκιμαστεί ήδη πριν παρουσιαστούν.

Τα δοχεία διαστολής είναι μια φυσική επέκταση στην γκάμα φορτηγών, όπου καλύπτουμε ήδη τα βασικά μέρη του συστήματος ψύξης του κινητήρα όπως καλοριφέρ, ψυγεία λαδιού, συμπλέκτες ανεμιστήρων και intercoolers. Για να υποστηρίξουμε την εκτεταμένη δοκιμή και την ποιοτική μας διαδικασία κατά την ανάπτυξη των δοχείων διαστολής, τα στέλνουμε τεχνικό συνεργάτη μας, τον Ευρωπαίο Πρωταθλητή Αγώνων Ταχύτητας Φορτηγών, Jochen Hahn. Ο Jochen εγκατέστησε ένα στο Iveco Stralis 440 E 56 XP πριν ξεκινήσει η σεζόν του 2018 και σήμερα ηγείται του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με το δοχείο διαστολής που έχει τοποθετηθεί στο φορτηγό του. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι το προϊόν λειτουργεί - ακόμη και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες

καταλήγει ο Klavs T. Pedersen, αντιπρόεδρος Nissens A/S

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η σειρά Υπερσυμπιεστών της Nissens αποτελείται από 100+ κωδικούς ανταλλακτικών που καλύπτουν περισσότερους από 1.150 αριθμούς OE. Όλοι οι υπερσυμπιεστές Nissens αποτελούν μέρος της ιδέας της Nissens ''First Fit'' (αρχική τοποθέτηση), που σημαίνει ότι συνοδεύονται από εξαρτήματα παρεμβυσμάτων, βιδών, λιπαντικών και οδηγών εγκατάστασης για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Όλοι οι υπερσυμπιεστές της Nissens είναι εφάμιλλης ποιότητας με εξοπλισμό OE.

Η σειρά βαλβίδων EGR της Nissens βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και θα λανσαριστεί στην αγορά το 2019. Όλες οι βαλβίδες EGR της Nissens είναι εφάμιλλης ποιότητας με εξοπλισμό ΟΕ.

Η σειρά δοχείων διαστολής της Nissens αποτελείται από 26 κωδικούς ανταλλακτικών που καλύπτουν περισσότερα από 360 μοντέλα φορτηγών. Τα δοχεία διαστολής της Nissens είναι μέρος του concept της Nissens ''First Fit'', πράγμα που σημαίνει ότι συνοδεύονται από καλύμματα και αισθητήρες που συμπεριλαμβάνονται. Όλες τα δοχεία διαστολής της Nissens είναι εφάμιλλης ποιότητας με εξοπλισμό ΟΕ. Θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τον Σεπτέμβριο 2018, και η αποστολή τους θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2019.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ NISSENS A / S

Η Nissens A / S αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ψυκτικά συστήματα για τη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία και προσαρμοσμένα συστήματα ψύξης για τα τμήματα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των ειδικών οχημάτων. Η Nissens A / S θεωρείται επίσης κορυφαία εμπορική επωνυμία στην ανεξάρτητη αυτοκινητοβιομηχανία aftermarket για θερμικές λύσεις. Επιπλέον, η Nissens A / S είναι γνωστή για ένα ισχυρό εμπορικό σήμα, μια ευρεία γκάμα προϊόντων, σταθερά υψηλά επίπεδα υπηρεσιών, ποιότητα προϊόντων, δυνατότητες μηχανικής, προσαρμογή και καινοτομία.

Η Nissens A / S έχει την έδρα της στο Horsens της Δανίας, με το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής να πραγματοποιείται σε δύο παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Σλοβακία, τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Δανία, μία μονάδα παραγωγής στην Κίνα και αρκετούς επιλεγμένους προμηθευτές στην Κίνα. Ο  Όμιλος αποτελείται από 22 θυγατρικές σε τρεις ηπείρους με δραστηριότητες σε πωλήσεις, παραγωγή και διανομή και απασχολεί περίπου 1.400 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Nissens A / S ιδρύθηκε το 1921 από τον κ. Julius Nissen και άνοιξε τα πρώτα διεθνή γραφεία της στη Φινλανδία και τη Σουηδία το 1977. Το 2005, ο Όμιλος ίδρυσε το πρώτο του εργοστάσιο στη Σλοβακία και ένα άλλο εργοστάσιο ιδρύθηκε το 2010 στην Tianjin της Κίνας. Από το 2013, η Nissens A / S έχει δημιουργήσει μια εγκατάσταση συναρμολόγησης στη Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ, και επεκτείνει τα κτίριά της στη Σλοβακία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ NISSENS AUTOMOTIVE

Η επικέντρωση της Nissens Automotive στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων επέτρεψε στην εταιρεία να καταλάβει την θέση της ως ηγετική ανεξάρτητη αλυσίδα aftermarket στην Ευρώπη. Η Nissens Automotive κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά ομίλων, χονδρεμπόρων και άλλων εταιρειών aftermarket. Η Διεύθυνση Αυτοματισμού εξειδικεύεται στην παραγωγή και την προμήθεια προϊόντων στο πλαίσιο της ψύξης του κινητήρα και των κλιματικών λύσεων. Ως ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους κατασκευαστές εξαρτημάτων από τα πιο βασικά θερμικά συστήματα, ο Όμιλος διαθέτει ευρεία κάλυψη προϊόντων, καλύπτοντας πάνω από το 95% του ευρωπαϊκού χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων με περίπου 10.000 διαφορετικά είδη. Η γκάμα των προϊόντων της Nissens Automotive καλύπτει προϊόντα από τα ταχέως μεταβαλλόμενα μέρη των ευρωπαϊκών, ασιατικών και αμερικανικών οχημάτων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter