Η DENSO ενημερώνει τον κατάλογο υαλοκαθαριστήρων, ενισχύοντας τις χειμερινές πωλήσεις σε δημοφιλείς εμπορικές μάρκες αυτοκινήτων

 Στον κατάλογο προστίθενται 64 καινούργιοι κωδικοί υαλοκαθαριστήρων, βοηθώντας τα συνεργεία στις πωλήσεις τους. Ο πιο πρόσφατος κατάλογος υαλοκαθαριστήρων της DENSO για το aftermarket περιλαμβάνει ένα νέο κωδικό και ενημερωμένες οδηγίες εγκατάστασης για όλους τους τύπους υαλοκαθαριστήρων.

Στον νέο κατάλογο συμπεριλαμβάνονται πρόσθετοι πίνακες εφαρμογής για τους νέους κωδικούς που αποτελούνται από 45 νέους επίπεδους μπροστινούς υαλοκαθαριστήρες, 18 νέους επίπεδους πισινούς υαλοκαθαριστήρες και ένα νέο συμβατικό πισινό υαλοκαθαριστήρα.

Οι νεότεροι κωδικοί αυξάνουν με 196 μοντέλα αυτοκινήτων την κάλυψη κυκλοφορούντων αυτοκινήτων της DENSO στο 92,5%. Οι κωδικοί καλύπτουν παλαιότερες εκδόσεις μοντέλων αυτοκινήτων που δεν καλύπτονταν προηγουμένως, καθώς και νέα μοντέλα που εξακολουθούν να βρίσκονται στην παραγωγή με σημαντικά μοντέλα αυτοκινήτων, όπως τα Volkswagen Golf (03-09), Peugeot 306 (93-02), Mercedes-Benz A-Class (2012 και μετά) και η BMW Σειρά 3 (2011 και μετά).

Η ενημέρωση του καταλόγου έρχεται σε καλή χρονική συγκυρία, καθώς διευκολύνει τα συνεργεία να βοηθήσουν τους οδηγούς να προετοιμαστούν για την επιδείνωση των οδικών συνθηκών καθώς προχωράμε στο φθινόπωρο. Επιπλέον, η πρόσφατη ενημέρωση κωδικών είναι πλήρης και παρέχει στους ιδιοκτήτες πολλών διαφορετικών αυτοκινήτων την πρόσβαση στη σειρά υψηλής απόδοσης υαλοκαθαριστήρων.

Youri Meijer, Product Manager


Οι νέοι υαλοκαθαριστήρες βασίζονται στην υπάρχουσα σειρά υαλοκαθαριστήρων DENSO με μοντέλα όπως τα Standard Blades, Hybrid Blades και Flat Blades.

Ο νεότερος κατάλογος της DENSO είναι διαθέσιμος στην αγορά aftermarket από τις αρχές Οκτωβρίου του 2017.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα Προϊόντων της DENSO, είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.denso-am.eu, στο TecDoc ή από τον τοπικό υπεύθυνο πωλήσεων της DENSO Aftermarket / ή με τον κ. Γιάννη Φρονιμάκη, Δ. Σέχου 2 & Καλλιρρόης, 117 43 Αθήνα - Τηλ. 210 92 24 025 E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter