Νέοι αισθητήρες εκκεντροφόρου και στροφαλοφόρου για τα μοντέλα Toyota και Lexus από την DENSO

Τα βασικά εξαρτήματα EMS λαμβάνουν 10 νέους κωδικούς προκειμένου να προσφέρουν ευρύτερη κάλυψη σε όλα τα κυκλοφορούντα οχήματα. Η DENSO ανακοίνωσε την προσθήκη 10 αισθητήρων θέσης εκκεντροφόρου και στροφαλοφόρου στην υπάρχουσα συλλογή της, βοηθώντας την αγορά aftermarket να αυξήσει τις πωλήσεις εγκαίρως για το χειμώνα, βελτιώνοντας τους ελέγχους ψεκασμού και ανάφλεξης για τους πελάτες.

Οι πέντε νέοι αισθητήρες θέσης στροφαλοφόρου της Denso έχουν 129 μοναδικές εφαρμογές σε όλη την γκάμα Toyota και Lexus, ενσωματώνοντας τόσο τα παλαιότερα όσο και τα σημερινά μοντέλα οχημάτων.

Οι οκτώ νέοι αισθητήρες θέσης εκκεντροφόρου της DENSO έχουν 119 εφαρμογές στην ίδια ομάδα οχημάτων.

Οι πληροφορίες από τους αισθητήρες θέσης εκκεντροφόρου και στροφαλοφόρου βοηθούν τη μονάδα ECU του κινητήρα στη διαχείριση του χρόνου έγχυσης, καθώς και στην αποφυγή προβλημάτων του κινητήρα όπως το κόλλημα ή η αποτυχία ανάφλεξης.

Οι αισθητήρες θέσης εκκεντροφόρου και στροφαλοφόρου παρέχουν μια λύση ΟΕ διαρκείας για την αγορά aftermarket, ενώ οι ευαίσθητοι έλεγχοι ψεκασμού και ανάφλεξης συμβάλλουν στην ικανοποίηση των αναγκών για καθαρότερες εκπομπές οχημάτων και για υψηλότερη απόδοση καυσίμου (μειωμένες εκπομπές CO2).

Οι ενημερώσεις της σειράς θα καλύπτουν βασικά μοντέλα των σειρών Toyota και Lexus, συμπεριλαμβανομένων των Toyota Corolla και Celica και της Lexus IS.

Οι νέες ενημερώσεις αποτελούν μια θετική προσθήκη στην τρέχουσα σειρά των ανταλλακτικών ΟΕ της DENSO, διευρύνοντας την τρέχουσα κάλυψη των αισθητήρων μας με όφελος για τα 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτητών Toyota και Lexus σε όλον τον κόσμο.

Φάνης Καπετανάκης, Product Manager για EMS στη DENSO Ευρώπης

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα Προϊόντα της DENSO, είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.denso-am.eu, στο TecDoc ή από τον τοπικό εκπρόσωπο πωλήσεων της DENSO Aftermarket / ή με τον κ. Γιάννη Φρονιμάκη, Δ. Σέχου 2 & Καλλιρρόης, 117 43 Αθήνα - Τηλ. 210 92 24 025 E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter