Εργαλείο διάγνωσης και επισκευής οχημάτων ACTIA Multi-Diag 360 [Video]

Η ACTIA, είναι η εταιρία που κατασκευάζει τα επίσημα διαγνωστικά των Mercedes Benz, BMW, VW Group, PSA, Fiat κ.α.

Το Multi-Diag 360° είναι το γενικό διαγνωστικό της. Είναι το απόσταγμα περισσότερων από 30 χρόνων εμπειρίας και συνεργασίας με κατασκευαστές και συνεργεία, ενώ έχει περισσότερους από 150.000 χρήστες σε συνεργεία και αλυσίδες διάγνωσης σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο πολυ-εργαλείο επισκευής. Πολύ περισσότερο από ένα διαγνωστικό εργαλείο, το Multi-Diag 360 ° προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την επίλυση κωδικών βλάβης και την ταχεία αποκατάσταση προβλημάτων. Είναι το πρώτο εργαλείο επισκευής πολλαπλών χρήσεων. Το Multi-Diag 360 ° - εξαιρετικά έξυπνο και με δυνατότητα σύνδεσης  για αυξημένη απόκριση και απόδοση - καθώς τα καινοτόμα και αναβαθμιζόμενα PC tablets, είναι ειδικά σχεδιασμένα για συνεργεία.

  • Εργονομικό, εξαιρετικά διαισθητικό και ελκυστικό, αποκλειστικό για την Actia
  • Touch πλοήγηση
  • Οθόνη To-the-Point: όλες οι εργασίες σε μία οθόνη
  • Express Diag: Εκτελείται ένα διαγνωστικός έλεγχος σε όλους τους εγκεφάλους (ECU) με ένα κλικ
  • Διαγραφή όλων των σφαλμάτων με ένα κλικ
  • Εξειδικευμένη λειτουργία: Προηγμένη διάγνωση εγκεφάλων (ECU), φυσικές μετρήσεις, λειτουργίες διαμόρφωσης κ.λπ.
  • Λεπτομερείς και εξατομικευμένες αναφορές πελατών
  • Όλες οι εργασίες συντήρησης και επισκευής, σε όλα τα συστήματα, σε περισσότερες από 45 μάρκες
  • 12 ενημερώσεις ανά έτος: 3.000 νέα ECU, 40 νέα οχήματα.

Multi-Diag – ACCESS

Το Access είναι η οικονομική λύση διάγνωσης που περιλαμβάνει τη συσκευή διάγνωσης VCI PassThru 2 και το πρόγραμμα Multi-Diag 360° για εγκατάσταση σε δικό σας υπολογιστή.

actia2

Multi-Diag - MOBILE 3

Η λύση που σας ακολουθεί παντού. Με προ-εγκατεστημένο το πρόγραμμα, το Mobile 3 είναι έτοιμο από την πρώτη στιγμή να σας ακολουθήσει παντού σε όλες τις συνθήκες κάθε μέρα. Με νέα εργονομική και ελαφριά κατασκευή είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον χώρο του συνεργείου. Επωφεληθείτε από τη λειτουργικότητα του tablet και τις δυνατότητες του λογισμικού Multi-Diag 360° και αποκτήστε μια μοναδική λύση διάγνωσης πατενταρισμένη από την ACTIA, που είναι πρακτική, σίγουρη και παραγωγική.

Το Mobile 3 με τον έξυπνο ιμάντα που διαθέτει μπορεί να τοποθετηθεί στο τιμόνι του αυτοκινήτου για επιπλέον ελευθερία. Με ενισχυμένο λαστιχένιο περίβλημα και επιφάνειες που δεν γλιστρούν, το Mobile 3 είναι ανθεκτικό στη μεταχείριση και δεν θα γρατσουνίσει την μπογιά του αυτοκινήτου. Διαθέτει οθόνη αφής 11 ιντσών που λειτουργεί και με στυλό, έχει ενσωματωμένη κάμερα, Bluetooth και WiFi.

Multi-Diag - XG-Master

actia1

Λύση υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων από την ACTIA. Σχεδιασμένο με βιομηχανικές προδιαγραφές από την ίδια την ACTIA, είναι ανθεκτικό, στιβαρό και πανίσχυρο. Με αντοχή σε πτώσεις, βρέξιμο, και σκόνη, το XG Master αντέχει κάθε δυσκολία στο περιβάλλον εργασίας, εντός του συνεργείου αλλά και εκτός. Με μεγάλη 13" οθόνη αφής, κορυφαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις, και 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που μπορούν να αντικαθίστανται εν χρήση, θα σας παρέχει τη μέγιστη αυτονομία και παραγωγικότητα.

Εμείς είχαμε την ευκαρία να δοκιμάσουμε στην πράξη τη συσκευή διάγνωσης και πραγματικά αμς άφησε καταπληκτικές εντυπώσεις αφού συνδέθηκε και με το υβριδικό μας Toyota Yaris.

Δείτε το σχετικό demo video

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο σύνδεσμο:

http://www.vsa-automotive.com/el/products/diagnostics/actia

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter