Πρόγραμμα Οικονομικής ενίσχυσης για ελεύθερους επαγγελματίες για να ξανανοίξουν την επιχείρησή τους

Ένα νέο πρόγραμμα αναμένεται, όπως ανακοίνωσε στην Βουλή ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δραγασάκης, που θα δίνει τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης  σε ελεύθερους επαγγελματίες που έκλεισαν την επιχείρησή τους να την ξανανοίξουν.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στο πλαίσιο συζήτησης Επερώτησης στη Βουλή σχετικά με τον Εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, ανέφερε τα εξής: "Είμαστε έτοιμοι να εισάγουμε και νέα προγράμματα που να καλύπτουν και τις όποιες περιπτώσεις δεν υπάγονται σε αυτούς τους νόμους (Εξωδικαστικό, Κατσέλη κλπ), κάποιες κατηγορίες που δεν έχουν κάπου να προσφύγουν.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα είμαστε σε θέση να θέσουμε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα που θα δίνει τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες που έκλεισαν την δουλειά τους να μπορούν να ενισχύονται έτσι ώστε να ξανανοίξουν την επιχείρησή τους και με ένα μέρος των χρημάτων που θα πάρουν να πληρώσουν τα δάνειά τους ή ένα μέρος αυτών."

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Επιμελητήρια της χώρας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι έχει να κάνει με την επανεκκίνηση των μελών τους και την λειτουργία των επιχειρήσεών τους.
Μια δεύτερη λοιπόν ευκαιρία θα αποτελεί το πρόγραμμα για τους «οικονομικά χαμένους» ελεύθερους επαγγελματίες να ξαναδοκιμάσουν ξανά στο «επιχειρείν».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter