Νέα γενιά λιπαντικών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Petronas Lubricants

O κλάδος κατασκευής και εμπορίας λιπαντικών της Petronas, Petronas Lubricants International, αποκάλυψε τη σειρά λύσεων υγρών για ηλεκτρικά οχήματα επόμενης γενιάς στο Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας στο Τορίνο της Ιταλίας.
«Πιστεύουμε ότι η ηλεκτροκίνηση επεκτείνεται με γρήγορους ρυθμούς», εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Giuseppe D'Arrigo. «Με αυτήν την ταχεία ανάπτυξη, οι καινοτόμες λύσεις είναι το κλειδί για την επιτάχυνση της μετάβασης προς την ηλεκτροκίνηση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Οι προηγμένες λύσεις υγρών υγρών για ηλεκτρικά οχήματα, Petronas iona, που λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά το 2019, αναπτύχθηκαν με στόχο τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης, της ασφάλειας και της απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων. Η νέα, δεύτερη γενιά λύσεων iona έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις πολλαπλές απαιτήσεις των ηλεκτρικών μονάδων κίνησης και των ηλεκτρονικών αξόνων, όπως η τριβή, ο έλεγχος φθοράς και η θερμική διαχείριση για μεγιστοποίηση της απόδοσης και της ενεργειακής απόδοσης.
Αυτή η κίνηση είναι σύμφωνη με τη δέσμευση της εταιρείας για βιωσιμότητα, που ανακοινώθηκε το 2018, η οποία ανέφερε ότι το 75% των επενδύσεων έρευνας και τεχνολογίας της Petronas κατευθύνεται στη μείωση των εκπομπών και στην επίτευξη καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2050.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info [at] tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin