Ο Πλανήτης Γη δεν έχει "Έξοδο κινδύνου"

Η κλιματική αλλαγή στο Κόκκινο

Η κλιματική αλλαγή είναι αυτή που σήμερα απειλεί να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος αλλά και άλλα είδη από το ζωικό βασίλειο του Πλανήτη. Μέχρι αυτό να επιτευχθεί (κάποια στιγμή στο μέλλον -  γιατί και αυτό ετοιμάζεται) ο ίδιος ο άνθρωπος θα πρέπει να προστατέψει το ανθρώπινο είδος γιατί στην πράξη δεν κινδυνεύει ο ίδιος ο πλανήτης ! Ο άνθρωπος κινδυνεύει!

Αυτά γράφαμε πριν 7 χρόνια και σήμερα επανερχόμαστε με αυτό το παλιό αλλά επίκαιρο άρθρο να θυμίσουμε ότι "Οι εκπομπές CO2 κτυπάνε κόκκινο".

Πολύ δε περισσότερο να θυμίσουμε μαζί με την υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα ότι ο πλανήτης Γη δεν έχει "Έξοδο κινδύνου" για το ανθρώπινο είδος.

earth 2

Είναι σίγουρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τα αέρια του Θερμοκηπίου.

Η σωστή λειτουργία και συντήρηση των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων ανήκει σε εσάς και μόνο. Από τα εκπεμπόμενα καυσαέρια και την παράνομη αφαίρεση των DPF στα πετρελαιοκίνητα και σε λίγο τα GPF και στα βενζινοκίνητα οχήματα μέχρι την καλή λειτουργία των συστημάτων κλιματισμού που άπτονται των αερίων του θερμοκηπίου. Κάτι που πολλοί γνωρίζετε από τις εκπαιδεύσεις του

Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ για την Απόκτηση βεβαίωσης Α/C.

earth 3

Αρχικά όμως με την 53 χρόνων μηνιαία Τεχνική εφημερίδα ως διαμορφωτές της κοινής γνώμης των αναγνωστών μας και συνδρομητών. Στην συνέχεια όλων όσων μπορούν να επηρεαστούν αλληλεπιδρώντας με τις γνώσεις σας ώστε να συνειδητοποιήσουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να σας ζητάνε πολλές φορές ώστε να συμμετέχετε σε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα.  

Φυσικά όλοι εμείς στο Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ θα συνεχίσουμε να κάνουμε έκκληση προς όλους του Decision makers να πάρουν αποφάσεις και να κάνουν στροφή προς τις καθαρές μορφές ενέργειας (ΑΠΕ).

Σε επίπεδο Εθνικών Κυβερνήσεων, ΕΕ και φυσικά όλων όσων πεισματικά αρνούνται να δουν κατάματα την κλιματική αλλαγή.

Ο κόσμος μας μπορεί να μάθει να ζει με τα ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά και τις ακραίες καιρικές συνθήκες όμως οι αλλαγές που έρχονται θα αλλάξουν σίγουρα την φυσιογνωμία και τον γεωφυσικό χάρτη αυτού του Πλανήτη που όλοι κατοικούμε.

Κανένα κέρδος δεν θα έχει καμία σημασία αφού δεν θα μπορεί να σώσει κανέναν. Είμαστε εδώ να ενώσουμε τις φωνές μας και όχι να είμαστε απλοί Παρατηρητές. Καλούμαστε να δράσουμε άμεσα!
 
https://www.tosynergeio.gr/texnika/perivallon-texnologies-antirypansis/-co2-q-q

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin