Νέος δικτυακός τόπος επικεντρωμένος στην υποστήριξη για την BERU

Πρόσθετα χαρακτηριστικά, βελτιωμένη λειτουργικότητα και νέος σχεδιασμός σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

Βερόνα, Ιταλία, 20 Νοεμβρίου 2018. Η Federal-Mogul Motorparts ανακοίνωσε τον νέο δικτυακό τόπο για την σειρά εξαρτημάτων ανάφλεξης BERU®. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει αλλαγές για την βελτίωση της ευκολίας χρήσης, την προσθήκη σελίδων και την εξασφάλιση συμβατότητας σε μεγαλύτερο εύρος συσκευών όπως συμπεριλαμβανομένων smartphones και tablets.

Διάφορα νέα χαρακτηριστικά κάνουν την ιστοσελίδα περισσότερο χρήσιμη στους πελάτες, συμπεριλαμβάνοντας καταλόγους διαθέσιμους για download, τεχνικά φυλλάδια και ενότητας εύρεσης ανταλλακτικών. Η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας επικεντρώθηκε στην βελτίωση της λειτουργίας υποστήριξης των προϊόντων, υπαγορεύοντας έτσι την δημιουργία ενός νέου πίνακα καθοδήγησης εύρεσης προβλημάτων για μπουζί.

«Είμαστε υπερήφανοι για την ιστοσελίδα και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που αυτή εισάγει», εξηγεί ο Ronald De Wilde, Brand Manager, BERU, Federal-Mogul Motorparts, EMEA. «Προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε χρήσιμη υποστήριξη για τους τεχνίτες, τους ιδιοκτήτες συνεργείων και τους διανομείς, και οι ιστοσελίδες είναι ένα σημαντικό κομμάτι που βοηθά σε αυτή την υποστήριξη και μεγαλώνει την σχέση μας μαζί τους. Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας της BERU περιλαμβάνει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, κάποια από τα οποία εισάγαμε ακολουθώντας τις εξαιρετικά χρήσιμες υποδείξεις των πελατών».

Η ιστοσελίδα περιέχει επίσης πολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης και επωφελείται από ένα απλούστερο URL: www.beruparts.eu

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter