Αμφίβιο και ΟΧΙ μόνο

H WaterCar παρουσιάζει το πιο απολαυστικό αυτοκίνητο σε όλο τον πλανήτη και έχει ήδη αρχίσει να παίρνει παραγγελίες. Αξίζει να δείτε τι δεν κάνει το Υψηλών επιδόσεων αμφίβιο αυτοκίνητο.

water-car-img-02

Κινητήρας

Μετά από πολλά χρόνια δοκιμών πολλαπλών συνδυασμών κινητήρα, ο ξεκάθαρος νικητής ήταν ο αξιόπιστος  Honda V6 V-Tec.

Έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό δέκα χρόνων με 250 HP εξωλέμβια μηχανή του, που έχει διαρκέσει πάνω από 5000 ώρες μεταξύ ανακατασκευών σε μερικές από τις σκληρότερες συνθήκες  περιβάλλοντος στον κόσμο.

Ο ίδιος κινητήρας έχει αποδείξει τη σπουδαιότητά του στα Honda και Acura SUV ξεπερνώντας  τις 200.000 μίλια μεταξύ επισκευών. Η αναλογία ισχύος βάρους μαζί με την καμπύλη ροπής σε συνδυασμό με την απίστευτη απόδοση καυσίμου, είναι ο τέλειος συνδυασμός για τον Πάνθηρα.

Εμείς δεν υποστηρίζουμε κανένα άλλο συνδυασμό κινητήρα.

water-car-img-03

Η παγκοσμίου φήμης ποιότητα της Honda συνδυάζει την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και την ανώτερη απόδοση καυσίμου. Ο ισχυρός συμπαγής κινητήρας V6  V-Tec είναι 24 βαλβίδων σχεδιασμού SOHC, χωρίς τον  όγκο και το βάρος  των μεγάλων αυλών εισαγωγής και των  πολυ-εκκεντροφόρων.

Ο στενής  σχεδίασης V6 προσφέρει κορυφαία απόδοση και αντοχή, καθώς και μεγάλη οικονομία καυσίμου.

Ο χρονισμός του συστήματος  Μεταβλητών βαλβίδων (VTEC®) της Honda &και ο ηλεκτρονικός έλεγχος ανύψωσης  παρέχει ισχύ όπου και όταν το χρειάζεστε. Το σύστημα  VTEC σας δίνει μια ευρύτερη, πιο επίπεδη καμπύλη ροπής και ομαλή απόδοση ισχύος σε όλο το φάσμα λειτουργίας του κινητήρα. Το αποτέλεσμα είναι ένας  ανώτερος συνδυασμός της ισχύος , ροπής και οικονομίας καυσίμου. Το σύστημα V-TEC είναι η σύγχρονη αντικατάσταση για τον κυβισμό.

water-car-img-01


Ίσως μόνο καφέ δεν ψήνει αλλά στο κηνύγι και στο ψάρμα σίγουρα συμμετέχει.

Απολαύστε το βίντεο!


www.watercar.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter