Αυτοί οι Ούγγροι κατάφεραν να ξεπεράσουν το Top Gear με την ταινία τους για το Tesla [Video]

Το βραβείο για το Καλύτερο Δημοσιογραφικό Φιλμ κέρδισε το TURBOMETAL MOTORBLOG από την Ουγγαρία, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αυτοκινήτου στο Λονδίνο.

Πριν από μερικά χρόνια, μια ομάδα φίλων ξεκίνησε μια σελίδα στο διαδίκτυο με την ονομασία Turbometal και σκοπό την κινηματογράφηση των καλύτερων περιπετειών με αυτοκίνητα. Το φιλμάκι τους με την Alfa Romeo GTV σχεδόν έφτασε στους φιναλίστ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Jalopnik πριν από δύο χρόνια, όμως πέρσι, κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα Tesla P85D για λιγότερο από μια μέρα ώστε να δημιουργήσουν κάτι ακόμη καλύτερο.

Αυτό που πολλοί αποκάλεσαν "το καλύτερο βίντεο με Tesla P85D που κυκλοφορεί στο ίντερνετ" εντυπωσίασε και τους κριτές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αυτοκινήτου στο Λονδίνο τόσο ώστε να δώσουν το πρώτο βραβείο στο Turbometal με αντιπάλους όπως το Top Gear, το Chris Harris on Cars, το Carfection και το GT Channel, αποδυκνείοντας ότι ο εξαιρετικά χαμηλός προϋπολογισμός σε συνδυασμό με πολύ λίγο χρόνο, μπορούν να αποτελέσουν πλεονέκτημα εάν είσαι έξυπνος και δημιουργικός με τη βοήθεια των φίλων σου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter