Πίσω από τέτοια αποτελέσματα υπάρχει μόνο σκληρή ομαδική δουλειά

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Αγαπητές φίλες και φίλοι Σπάσαμε αυτό το μήνα το ρεκόρ των 20.000 μοναδικών επισκεπτών στο Portal www.tosynergeio.gr.

Μπορεί και να θεωρηθεί ότι δεν είναι σωστό αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι που θέλουμε να δείξουμε και την κατάταξη μας στην Ελληνική αγορά όπως την μετράει το γνωστό site Alexa.

alexa rankings img1

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αλλά και να διαβάσετε τις μεταφράσεις των κειμένων για το πώς γίνεται αυτό. Όσο πιο μικρό το rank τόσο πιο μεγάλη η επισκεψιμότητα και η αναγνωσιμότητα  του site. Σήμερα βρισκόμαστε στη θέση 18.801 και ελπίζουμε ότι μήνα με το μήνα η θέση θα πέσει κάτω από το 10.000. 

Παρακάτω ακολουθούν οι επεξηγήσεις:

Global Rank (Παγκόσμια κατάταξη)

Αυτή είναι μια πρώτη εκτίμηση της δημοτικότητας αυτού του ιστότοπου. Η κατάταξη υπολογίζεται χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό των μέσων ημερήσιων επισκεπτών του site και σελίδων σε αυτό το site τους τελευταίους 3 μήνες.  Η ιστοσελίδα με τον υψηλότερο συνδυασμό των επισκεπτών και των σελίδων βρίσκεται στη θέση # 1. Ενημερώνεται καθημερινά

alexa rankings img2

Rank in Greece (κατάταξη στην Ελλάδα)

Αυτή είναι μια πρώτη εκτίμηση της δημοτικότητας αυτού του δικτυακού τόπου σε μια συγκεκριμένη χώρα [Ελλάδα]. Η κατάταξη με βάση τη χώρα υπολογίζεται χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό των μέσων ημερήσιων επισκεπτών του site και σελίδων αυτής της ιστοσελίδας από τους χρήστες από τη χώρα τον περασμένο μήνα. Η ιστοσελίδα με τον υψηλότερο συνδυασμό των επισκεπτών και των σελίδων βρίσκεται στη θέση # 1 σε αυτή τη χώρα. Ενημερώνεται καθημερινά

alexa rankings img3

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter