Έτοιμη για λανσάρισμα η νέα Ολλανδική εφαρμογή MaaS (Mobility-as-a-Service)

Προσωπικός βοηθός ταξιδιού, λειτουργίες chatbot και σχεδιασμός διαδρομών, όλα σε μια εφαρμογή.
 
Η ΑLD Automotive  μπαίνει στο νέο χώρο της κινητικότητας με την πρώτη εφαρμογή Mobility-as-a-Service (Η Κινητικότητα ως Υπηρεσία), ALD Move.

Η εφαρμογή ALD Move θα λανσαριστεί στην Ολλανδία, παρέχοντας συνδυασμό ταξιδιωτικής γνώσης σε πραγματικό χρόνο, συμβουλών και μιας σειράς προσφορών κινητικότητας για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και την ενθάρρυνση της υπεύθυνης συμπεριφοράς κινητικότητας.

Η εφαρμογή ALD Move υποστηρίζεται από την ασφαλή πλατφόρμα Azure Cloud της Microsoft και τις ψηφιακές της υπηρεσίες για να διασφαλιστεί ότι είναι ευέλικτη, ολοκληρωμένη και κλιμακωτή.

Η εφαρμογή μπορεί να συνδυαστεί με κάρτα κινητικότητας που παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά εναλλακτικών λύσεων κινητικότητας μέσω των δημόσιων μέσων μεταφοράς. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τις πολιτικές εταιρικής κινητικότητας και να προωθήσει τις αποφάσεις για έξυπνη κινητικότητα με την παροχή κινήτρων για υπεύθυνη κινητικότητα μέσω ενός προγράμματος πίστωσης. Οι εργαζόμενοι συγκεντρώνουν πιστώσεις κινητικότητας για επιλογές ευφυούς κινητικότητας, όπως η χρήση ποδηλάτου ή ηλεκτρικού αυτοκινήτου, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε επιπλέον κινητικότητα.

Η εφαρμογή ALD Move παρέχει τρεις βασικές υπηρεσίες και θα δοκιμαστεί μεταξύ 100 χρηστών για να αξιολογήσουν τη λειτουργικότητά της.

Η πρώτη υπηρεσία είναι ένας προσωπικός βοηθός ταξιδιού ο οποίος παράγει δρομολόγια ταξιδιού που συγχρονίζονται με ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Τα δρομολόγια ενημερώνονται βάσει αναλυτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο και προβλέψεων και εξετάζουν περιορισμούς όπως πληροφορίες κυκλοφορίας, καιρικές συνθήκες και ζητήματα μεταφοράς. Παρέχονται εναλλακτικές διαδρομές και συστάσεις για πολλαπλές μεταφορές, όταν ενδείκνυται.

Η δεύτερη υπηρεσία είναι ένα chatbot σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση προβλημάτων ημερολογίου μέσω μηχανικής μάθησης για την αντιμετώπιση αντικειμένων όπως ελλειπείς διευθύνσεις ή επικάλυψη ραντεβού.

Η τελική υπηρεσία είναι ένας άμεσος σχεδιασμός δρομολογίων για ταξίδια τελευταίας στιγμής που εξετάζει τους υπάρχοντες περιορισμούς του ημερολογίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

Facebook-color Instagram-color youtube-color Twitter linkedin