Ανοιχτή πρόσκληση οδηγικής απόλαυσης από τη Ν. Πουλάκης Α.Ε.Β.Ε

Η Renault Ν.Πουλάκης σας προσκαλεί να γνωρίσετε το νέο Megane με το δυναμικό του χαρακτήρα και να ανακαλύψετε τη μοναδική του οδηγική αίσθηση στα MEGANE OPEN DAYS που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της με Grand Event στις 28 Ιουνίου. Στο event θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά & να οδηγήσετε το νέο Megane με μπουφέ, μουσική DJ και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Με έντονη σχεδιαστική προσωπικότητα, δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα, προηγμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και εφοδιασμένο με τεχνολογικές λύσεις που κανείς συναντά μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, το νέο Renault MEGANE εντυπωσιάζει. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο πλάτος και ταυτόχρονα το χαμηλότερο ύψος στην κατηγορία του, το νέο Renault MEGANE διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που του εξασφαλίζουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την απόλαυση, προσφέροντας μια μοναδική οδηγική αίσθηση.

Με τα MEGANE OPEN DAYS που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Renault σε όλη την Ελλάδα προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει αυτή τη μοναδική οδηγική αίσθηση που προσφέρει το νέο Renault MEGANE. Παράλληλα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7'', αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Παράλληλα στα πλαίσια των MEGANE OPEN DAYS, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Renault MEGANE, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επωνυμία: Ν.ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε
Διεύθυνση: Λ.Αθηνών 243Α, Χαιδάρι
Τηλ:2105820821
Megane Open days: 26 Ιουνίου- 8 Ιουλίου
Grand Event: 28 Ιουνίου
Website:www.poulakis.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter