Οι «Μαϊμού» ασφάλειες αυτοκινήτων και το κυνήγι των ανασφάλιστων οχημάτων

Η αστυνομία θα επισκέπτεται τα σπίτια όσων ιδιοκτητών δεν έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους και θα τους αφαιρούν τις πινακίδες και τις Άδειες κυκλοφορίας ενώ 150€ πρόστιμο θα πληρώνουν στα ΚΤΕΟ.

Ξεπερνούν το 1.000.000  τα πρόστιμα που έχουν αναρτηθεί στo Taxis, για τους κατόχους των  ανασφάλιστων οχημάτων, ενώ από τον Οκτώβριο ξεκινά το «σαφάρι» της αστυνομίας με επισκέψεις στα σπίτια για αφαίρεση των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας για όσους βρίσκονται στην λίστα με ανασφάλιστα αυτοκίνητα.

Στο όλο σκηνικό με τα ανασφάλιστα οχήματα Χιλιάδες είναι και τα περιστατικά που αφορούν «μαϊμού» ασφαλιστικά συμβόλαια αυτοκινήτου.

Πολλοί επιτήδειοι μέσα στην οικονομική κρίση και εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες του διαδικτύου  βρήκαν την ευκαιρία και έριξαν στην αγορά χιλιάδες πλαστά συμβόλαια. Έτσι λοιπόν ενώ κάποιος μπορεί να  έχει πληρώσει για την ασφάλιση του αυτοκινήτου του, αυτός μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος εάν η ασφάλεια που έχει κάνει είναι πλαστή.

Σε κάθε περίπτωση όποιος θέλει να ελέγξει αν το αυτοκίνητο του βρίσκεται ή δεν βρίσκεται στη λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων, μπορεί να συνδεθεί με τον παρακάτω σύνδεσμο – Link: https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx όπου συνδέεται με  το site του «Επικουρικού Κεφαλαίου» και να δει αν το όχημα του είναι ασφαλισμένο ή όχι.

car insurance1

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφημερίδα
Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@tosynergeio.gr

 

 

Social Media

facebook logored YouTube redr Twitter